Koki, svaigs gaiss un klusums - trīs apbūvei pieejamas zemes platības Pierīgā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Būvējot mājokli no nulles, ir iespēja pašam izvēlēties katru detaļu, tīkamus materiālus, izplānot tieši sev vēlamo izkārtojumu un, galu galā, arī pašu lokācijas vietu.

Mierpilnais Jaunciems

Jaunciema 2. līnijā ir iespēja iegādāties 869 kvadrātmetrus lielu zemes gabalu, kurā ir visas nepieciešamās komunikācijas, kas ļauj bez kavēšanās uzsākt būvniecības darbus. Īpašuma reljefs veido nelielu nogāzi dienvidrietumu virzienā, nodrošinot izsauļojumu kā ziemā, tā arī vasarā. Ainavisku burvību šajā vietā rada vērtīgo koku klātbūtne. Iegādājoties zemes platību, par papildu samaksu ir iespēja saņemt arī saskaņotu būvprojektu energoefektīvas dzīvojamās mājas būvniecībai.

Foto: city24.lv

Ainaviskais Baltezers

Baltezera ielā 50 pārdošanā nonācis 3362 kvadrātmetrus plašs zemes gabals, kas atstāj ārkārtīgi harmoniskas un ainaviskas vietas noskaņu. Priežu meža ielokā esošajam īpašumam blakus ir gāze un elektrība. Īpašu šarmu zemes platībai piešķir Lielā Baltezera tuvums, sniedzot iespēju baudīt atvēsinošas peldes un acīm tīkamus skatus.

Foto: city24.lv

Vilinošā Garkalne

Mežrožu ielā jaunus saimniekus meklē 1500 kvadrātmetrus liels zemes gabals, kam ir ļoti pateicīga lokācijas vieta. Īpašums atrodas jaunā dzīvojamo māju ciematā, ko ieskauj priežu mežs. Brīnišķīga vieta, kur veidot savu ģimenes ligzdiņu, jo apkārtne ir klusa un ekoloģiski tīra. Domājot par vietējo iedzīvotāju ērtību, ciematā izveidots arī bērnudārzs, skola, kā ar vairāki veikali.

Foto: city24.lv

Raksts tapis sadarbībā ar nekustamo īpašumu portālu City24.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu