Pašmāju blogeres iesaka rudens grima tendences

5 TOP tendences
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jānis škapars tvnet

Iedvesmojoties no nesen aizvadītajām modes nedēļām lielākajās pasaules metropolēs, latviešu blogeres MalvinaMoney, Annika Petraškeviča, Emīlija Sama un ARTISTRY skaistuma eksperts Andžejs Savickis iesaka šā rudens grima tendences. Šajā sezonā aktualitāte ir izteiksmīgas acis, metālisks spīdums un košas krāsas, kas iepriecinās pat drūmākajās rudens dienās.

Metālisks spīdums

Dodoties uz vakara pasākumu un izvēloties vilkt vienkāršu, melnu kleitu, akcentu var likt uz grimu – izmantot metāliska spīduma lūpu krāsu vai acu ēnas. «Iepriekšējā sezonā modē bija matēts grims, bet

šogad to nomainījis metālisks spīdums – šī tendence ir aizgūta no vasaras festivāliem, kuru apmeklētāji nereti izmanto drosmīgu un košu grimu,

lai izceltos citu vidū,» stāsta ARTISTRY skaistuma eksperts Andžejs Savickis.

Spilgtas krāsas acu grimā

«Ne tikai ar matu krāsu, bet arī ar spilgtu acu grimu es varu pretoties rudens un ziemas pelēkajam vilnim un uzlabot savu noskaņojumu, ugunīgi sarkanā krāsa sader ar manu matu krāsu,» saka YouTube blogere MalvinaMoney.

Šogad modē ir intensīvas, izteiksmīgas krāsas, kas ir šīs sezonas «must have», pērn dekoratīvajā kosmētikā dominēja kastaņu brūnganā nokrāsa un lietaino rudens dienu tumšie toņi.

Spēcīgi toņi lūpās un daudz skropstu tušas

Sešdesmito gadu šarms ir atgriezies ar biezām, uzkrītošām skropstām un izteiksmīgām lūpām. Skaistuma blogere Emīlija Sama saka: «Šobrīd šī ir pasaules tendence, kas mani pēc vasaras sezonas ir aizrāvusi, skropstu tušu uzklāju trīs kārtās un kombinēju ar intensīva toņa lūpu krāsu.»

Veselīga un starojoša sejas āda

Veselīgu un starojošu izskatu var iegūt ar izgaismotāju, piemēram, ARTISTRY STUDIO NYC, kas ar trīs dažādu krāsu pigmentu pūderi padarīs izteiksmīgākus vaigu kaulus, degunu, uzacis un vizuāli lūpām piešķirs apjomu.

Vienkāršu, taču starojošu grimu izvēlās Unika Annika Studio īpašniece Annika Petraškeviča, kas uz vakara pasākumiem šo izskatu papildina ar tonētu lūpu balzamu.

Melnas, dūmakainas acis un nedaudz nevīžīgs skats

Varētu šķist, ka tas ir rīta izskats pēc trakulīgi pavadītas nakts, taču nē, šī ir viena no augstās modes tendencēm, kas savu vietu zem saules ir izkarojusi un nu jau ienākusi arī latviešu blogeru dzīvēs. «Šis ir stils, kurā es jūtos brīvi un varu izrādīt savu patieso būtību ar brīvi krītošu vīriešu t-kreklu un kedām,» saka MalvinaMoney.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu