Nurmagomedova menedžeris: Makgregors ir prostitūta

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abdels-Azizs uzskata, ka skandalozais īru cīkstonis Konors Makgregors ir prostitūta. Pārnestā nozīmē. 

"Visi runā par revanša cīņu, bet Konors pats ir atteicies. Kāds gan tur var sanākt revanšs?" tenku portālam TMZ sacīja Ali Abdels-Azizs. 

Šā mēneša sākumā Lasvegasā notikušajā "UFC 229" cīņu šovā Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica Makgregoru, turpinot savu nezaudēto cīņu sēriju. 

"Vai zināt, kas mani tracina visvairāk? Tās nav viņa runas par mani vai Nurmagomedovu. Tas būtu pieņemami. Makregors sāka klāstīt, ka tas galu galā ir tikai bizness. Konors ir prostitūta. Es arī iepriekš tā sacīju un savas domas neesmu mainījis," pauda Ali. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

"Bizness ir bizness. Ja revanša duelis Habibam nesīs naudu un viņš to vēlēsies, tad uz priekšu. Ne jau man jācīnās, bet gan viņam. Visu, ko man Nurmagomedovs lūgs, es centīšos viņam dot, jo viņš ir mans draugs," teica Krievijas cīkstoņa menedžeris. 

Pēc cīņas ar Makgregoru Nurmagomedovs sarīkoja nekārtības ārpus astoņstūra, par ko viņam draud soda sankcijas. Izskanējušas versijas, ka viņam būs jāšķiras no prāvas naudas summas un UFC Krievijas cīkstoni varētu diskvalificēt uz četriem līdz sešiem mēnešiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu