Rīgas "Dinamo" bez četriem traumētajiem hokejistiem devies sezonas ceturtajā izbraukumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Zīle
Kristaps Zīle Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" komanda šodien ar līgumreisu devās savā sezonas ceturtajā izbraukumā uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, Piemaskavas pilsētu Podoļsku un Somijas galvaspilsētu Helsinkiem, kurā tiks aizvadītas trīs spēles pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences komandām. Ar vienību nav četri savainotie spēlētāji. 

Pirmā spēle paredzēta 18. oktobrī pret Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", otrā 20. oktobrī pret Podoļskas "Vitjaz", bet pēdējā 22. oktobrī pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

Izbraukumā Ģirta Ankipāna rīcībā ir 3 vārtsargi, 8 aizsargi un 17 uzbrucēji.

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvs ceturtajā izbraukumā

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs, Maksims Tretjaks.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Kristaps Sotnieks, Sergejs Gimajevs, Roberts Kaļķis, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Zaneti.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs, Līnuss Videls.

Izbraukumā līdz nav devušies savainotie - aizsargi Uvis Balinskis un Kristaps Zīle, uzbrucējs Brendons Makmilans, bet uzbrucējs Egils Kalns spēlēs HK "Liepāja" sastāvā.

Rīgas "Dinamo" spēles izbraukumā (Latvijas laiks):

  • 18. oktobrī plkst. 19:30 Maskavā (Krievija) "Spartak" - "Dinamo";
  • 20. oktobrī plkst. 17:00 Podoļskā (Krievija) "Vitjaz" - "Dinamo";
  • 22. oktobrī plkst. 18:30 Helsinkos (Somija) "Jokerit" - "Dinamo".
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu