Andris Kivičs nāk klajā ar paziņojumu par nākotnes plāniem attiecībā uz “KPV LV” (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/andris.kivics

Mūziķis un bijusī TV personība Andris Kivičs šogad pieteica sevi kā politiķis, apmēram divus mēnešus pirms vēlēšanām startējot partijas “KPV LV” sarakstā un cerot iekļūt Saeimā. Pēc piedzīvotās neveiksmes, tūkstošiem svītrojumu un nonākšanas slimnīcā rītā pēc vēlēšanām viņš sociālajos tīklos vērsās pie saviem faniem, lai pastāstītu, kas šobrīd notiek un kādi nākotnes plāni tiek kalti attiecībā uz partiju.

Kivičs sāka ar to, ka nekādā gadījumā tomēr no partijas negrasās izstāties, kaut arī viņā plosījušās divējādas sajūtas par vēlēšanu rezultātu. “Vispār ir viens baigais plāns. Vakar [16. oktobrī] bija “KPV LV” valdes sapulce, kurā es prezentēju valdes loceklim Atim Zakatistovam, ka es labprāt izveidotu “Facebook” lapu “KPV TV” - tādu kā “KPV LV” televīziju, kurā būtu intervijas ar partijas vadību, biedriem, izbraucieni uz dažādiem lauku nostūriem, sarunāšanās ar vienkāršiem cilvēkiem, lai noskaidrotu, ko viņi domā par politiku.

Tas varētu būt tā kā tāds partijas propagandas kanāls, lai aptvertu maksimāli daudz dažādu dzimumu, vecumu, sociālo slāņu cilvēkus, runāt ar viņiem cilvēcīgā valodā par politiku.

Faktiski es varētu darīt to, kas man sanāk vislabāk, ko es darīju arī “Rampas ugunīs”, - intervēt cilvēkus, sarunāties ar viņiem. Dažādiem. [..] Lai audzētu “KPV LV” muskuļus, jo tuvojas pašvaldību vēlēšanas un pēc tam arī Eiroparlamenta vēlēšanas. [..] Es tagad gaidu akceptu no partijas vadības, lai varētu to darīt. Aparatūra un viss nepieciešamais ir,” paziņoja mūziķis.

Kā jau vēstīts, 13. Saeimas vēlēšanās visvairāk plusu ir saņēmis Vjačeslavs Dombrovskis (S) un Artuss Kaimiņš (KPV), bet svītrojumu - tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Rīgas domes deputāte Juta Strīķe un Andris Kivičs (KPV LV).

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu