Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Piemērota diena jaunu plānu apspriešanai. Vari īstenot kādu senu ideju, atklāt savas domas kolēģiem. Līdz pēcpusdienai nav vēlams risināt finanšu lietas, savukārt dienas otrajā pusē esi piesardzīgs pie stūres.

VĒRSIS Kaut arī no rīta šķitīs, ka visi pret tevi ir gluži vai sazvērējušies un nekas nenotiek tā, kā tam jābūt, tomēr jau drīzumā viss izdosies. Visus spēkus ziedosi darbam, tāpēc ģimenei laika neatliks.

DVĪŅI Pārrunas mājās var kļūt pārgudras un novest pie ačgārniem rezultātiem, tāpēc labāk nemaz tās nesākt! Labvēlīga diena kolektīvam darbam. Sev uzticēto īstenosi ātri un kvalitatīvi.

VĒZIS Nežēlosi līdzekļus tuvinieku atbalstam. Vari ķerties klāt nopietnu lietišķu jautājumu risināšanai. Esi atklātāks un savos plānos dalies ar citiem, viens tāpat sekmīgi netiksi ar visu galā!

LAUVA Izmanto izdevības, ko piedāvā pret tevi draudzīgi noskaņoti līdzgaitnieki. Kāds kolēģis var sniegt labu padomu, tāpēc noteikti uzklausi apkārtējos! Kādai Lauvai darbā var veidoties mīlas dēka.

JAUNAVA Tavi plāni, idejas var sastapties ar pēkšņu pretestību. Panākumi gaidāmi tikai tad, ja būsi gana pacietīgs, enerģisks un nepadosies pie pirmajām neveiksmēm vai nopietnākiem šķēršļiem!

SVARI Nebēdā ne nieka, ja nesaklausi atzinīgus vārdus, īstenībā kolēģi tevi ne tikai uzklausa, bet pat klusībā apbrīno. Nāksies lietot savas profesionālās zināšanas, lai iesāktu kādu jaunu lietu.

SKORPIONS Neatsaki, ja kāds lūdz tavu palīdzību. Veiksies masu informācijas darbs, uzstāšanās, ar tirdzniecību saistītais. Ieteicams sākt jaunus projektus, vari droši uzticēties intuīcijai.

STRĒLNIEKS Neļaujies pēkšņiem impulsiem. Nedomā, ka visa pasaule griežas tikai ap tevi. Ja spēsi rūpīgāk ieklausīties apkārtējo vajadzībās, kādam palīdzēt grūtā brīdī, arī pats jutīsies daudz labāk, pilnvērtīgāk.

MEŽĀZIS Taupi spēkus, tavi enerģijas krājumi var sākt izsīkt. Ja iespējams, paņem brīvdienu un relaksējies sev pieņemamā veidā. Tev tik nepieciešamo psiholoģisko atbalstu spēs sniegt otrā pusīte.

ŪDENSVĪRS Ieteicams visas tikšanās organizēt ar savu līdzdalību, neizmantojot starpniekus! Nekļūsti pārlieku pieļāvīgs, citādi vēlāk nespēsi īsti kontrolēt situāciju. Padomā par izmaiņām savā izskatā.

ZIVIS Neplāno pārāk lielas lietas, nesāc projektu, kurš prasa milzu ieguldījumus, kuri šobrīd nav tavā rīcībā. Labāk paveic ikdienas darbus un parūpējies, lai tas tiktu izdarīts pēc labākās sirdsapziņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu