Uz apsūdzēto sola sēdīsies vīrietis, kuru tur aizdomās par divām slepkavībām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas pašvaldības policijas emblēma.
Rīgas pašvaldības policijas emblēma. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras nodevusi tiesai krimināllietu par divu personu nogalināšanu, informē prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Rīgā kāda dzīvokļa balkonā tika atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Tajā pašā dienā par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturēta agrāk nesodīta persona.

Izmeklējot kriminālprocesu, apsūdzētais uzrakstīja vaļsirdīgu atzīšanos par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu attiecībā pret vēl vienu vīrieti, kurš atradās bezvēsts prombūtnē kopš 2013.gada marta.

Veicot izmeklēšanu, tika atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, kurš bija aprakts vietā, kuru norādīja apsūdzētais.

Turpmākās izmeklēšanas gaitā noskaidrots arī, ka 2013.gadā apsūdzētais kādai personai nodarīja vidēja smaguma miesas bojājumus. Noziegumus apsūdzētais vīrietis izdarīja alkohola ietekmē.

Lieta izskatīšanai nodota Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu