Balcers ar rezultatīvu sniegumu sekmē komandai uzvaru AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien atzīmējās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kaldinādams Belevilas "Senators" vienības uzvaru.

"Senators" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (3:0, 1:0, 1:2) pārspēja Bingemtonas "Devils" vienību.

Balcers šajā mačā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latviešu uzbrucējs vārtus guva pirmā perioda 14.minūtē, kad panāca 3:0. Ar rezultatīvām piespēlēm viņš atzīmējās komandas otrajos un ceturtajos vārtos.

Balcers šosezon četrās spēlēs guvis četrus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr mačā starp divām latviešu hokejistu pārstāvētajām komandām aizsarga Kristofera Binduļa Hēršijas "Bears" viesos ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2) pārspēja uzbrucēja Teodora Bļugera Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

Bindulis savā šosezon pirmajā AHL mačā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Savukārt Bļugera pa pretinieku vārtiem meta pat piecas reizes un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šosezon četrās spēlēs guvis vienus vārtus.

Uzvaru trešdien svinēja arī uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 3:0, 1:2) apspēlēja Hārtfordas "Wolf Pack".

Jevpalovs šajā duelī veica trīs metienus un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šajā sezonā piecos mačos guvis vienus vārtus.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar sešiem punktiem četrās spēlēs atrodas "Penguins", kur pēdējā starp astoņām vienībā ar diviem punktiem piecās spēlēs ir "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar sešiem punktiem piecos mačos ir "Rocket", bet vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar tādu pašu bilanci ir ceturtā, bet sestā šajā pašā divīzijā ar četriem punktiem četros dueļos ir "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu