Ints Teterovskis aicina uz Goda apli Dzintaru koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs nedēļas nogalē Jūrmala kļūs par Latvijas goda galvaspilsētu, svinot Latvijas valsts simtgadi festivālā “Latvijas Goda aplis”. Aktīvākās pasākumu dienas būs 21. un 22. oktobris, kad Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē mūziķi Jānis Šipkēvics un ilggadējā “The Real Group” soliste Katarina Henrisone sadarbībā ar kori “Balsis” un “Voice Improvisation Ensemble” no Zviedrijas veidos inspirētas muzikālās performances. Kopā ar tēlnieces Lienes Mackus lielformāta skulptūru izstādi šīs abas norises savienosies kopprojektā ar nosaukumu “Pārmaiņu ainavas. Balsu un telpas konstrukcija”. Šajā kopdarbā tiks radīta vide, kas apvienos trīs mākslinieku pasaules redzējumus punktā, kur cilvēks ir brīvs un gatavs transformācijai. 

Skatītājs tiks aicināts kļūt par šīs ainavas daļu, ļaujoties meditatīvām kora vibrācijām un Lienes Mackus skulptūru noslēpumainajam valdzinājumam – ienirt skaņu radītajā vieglajā blīvumā un fiziski sajust baltās skulptūras, kuras atradīsies skaņu ielokā. Muzikālās performances, kas katra ilgs 45 minūtes ar 15 minūšu starplaiku, norisināsies 21. oktobrī no plkst. 16.30 līdz 21.15 un 22. oktobrī no plkst. 11.15 līdz 16.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu