Uzzini, kas viņi ir! Mentores Aijas Auškāpas izvēlēto censoņu dzīvesstāsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien, 21. oktobrī, 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās sāk cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Aijas Auškāpas komanda vecuma kategorijā “25+”

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Laima Dimanta (30) dzīvo Baldonē, nāk no pazīstamās dziedošās Dimantu ģimenes. Laimas pirmās muzikālās gaitas tika sāktas ģimenes folkloras kopā, taču vēlāk muzikālo izglītību Laima ieguva, mācoties Baldones mūzikas pamatskolā un studējot Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Laima ir izdevusi savu EP “Mieram”, piedalījusies ar ģimeni šovā “Dziedošās ģimenes 5”, koncertējusi ar māsām un brāli Anglijā, Austrālijā un Brazīlijā. Laimas tuvākie muzikālie stili ir etno, pop un džezs. Mūzika Laimu pavada arī darba gaitās, jo ikdienā pieredzējusī mūziķe strādā par mūzikas skolotāju bērnudārzā Ķekavā.

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Reinis Straume (30) ir rīdzinieks, grupas "Double Faced Eels" solists. Reinis 12 gadu vecumā sāka dziedāt bērnu baznīcas korī Sv. Franciska Romas katoļu baznīcā. Talantīgais mākslinieks  pirmo reizi apmeklēja vokālās nodarbības tikai pavisam nesen, taču viņš ir pārliecināts, ka tas nav šķērslis uzvarai šovā "X Faktors". Reiņa lielākais sasniegums ir grupas uzvara starptautiskajā "YouTube" mūzikas šovā “Best.Cover.Ever”, kur žūrijas vidū bija arī slavenais Ludakriss.

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Oskars Millers (27) nāk no Liepājas, šobrīd solists grupā “Rock’n’Berries”, ar kuru ir izdoti vairāki singli. Bērnībā mūzikas pasaulē Oskaru ievadīja vecmamma, ar kuru kopā tika dziedātas tautasdziesmas – jau triju gadu vecumā Oskars piedalījās konkursā "Cālis" un sešu gadu vecumā sāka mācības E. Melngaiļa Liepājas mūzikas skolā. Oskara mūzikas stils ir poproks.

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Kattie (26) ir dzimusi Minskā, Baltkrievijā, tādējādi kļūstot par pirmo ārzemnieci šova vēsturē. Šobrīd studē mūzikas producēšanu un strādā orķestrī par bekvokālisti. Kattie ir bagāta muzikālā pieredze - dalība Baltkrievijas Eirovīzijas dziesmu festivāla finālā, sadarbībā ar producentu no Zviedrijas radītas vairākas dziesmas, kā arī singls “Rainbows” ir atskaņots vairāk nekā 500 radiostacijās Amerikā, Eiropā un citur. Kattie dziedāšanas stils ir pops, poproks. Tuvākie izpildītāji – Avrila Lavinja, Zāra Lārsone, Kellija Klārksone, Keitija Perija. 

Skaties šova X Faktors finālu TV ekrānos ik svētdienas vakaru kanālā “TV3” pulksten 20.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu