Grūtniecība pāri modes neērtībām jeb Megana sāk ģērbties pārāk prasti (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Kad karaliskā ģimene dodas savās starpkontinentālajās tūrēs, pasaule seko līdzi svarīgo personu garderobei - kādi tērpi ir paņemti līdzi. Tā tas notiek arī ar Saseksas hercogu pāri, kuri nule sākuši vizīti Austrālijā. Pirmo Meganas tērpu modes kritiķi novērtēja ar atzinību, kamēr otro....

Saseksas hercogiene, kura nākamā gada pavasarī sagaidīs savu pirmdzimto, Austrālijā kopā ar viru, princi Hariju ieradās žilbinošā austrāliešu zīmola "Dion Lee" kleitā (938 dolāri) un pieskaņotās "Manolo Blahnik BB" augstpapēžu kurpēs (2650 dolāri). Tēlu papildināja "Gucci" soma un "Martin Grant" trencis. Šajā tērpā Megana izskatījās fantastiski!

Foto: EPA/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix

Tomēr vēlāk, vizītes laikā, hercogiene Melburnas pludmalē bija izvēlējusies tērpties amerikāņu zīmola "Club Monaco" kleitā (200 dolāri), kura ir pavisam no cita cenu plaukta un kvalitātes līmeņa. Kājās Megana bija uzvilkusi ērtas "Rothy's" laiviņas, kuras nekādi nenosauksi par elegantām. 

Foto: EPA/Scanpix

Sacīsiet, ar augstiem papēžiem nav ērti pludmales smiltīs? Lūk, kā Kembridžas hercogiene 2004. gadā ieradās pludmalē.  

Foto: AFP/SCANPIX
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu