Piektdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Kāds negaidīts pavērsiens darba lietās var izsist tevi no līdzsvara. Brīžiem balansēsi starp ģenialitāti un vieglprātību. Nav ieteicama alkohola lietošana, kā arī jābūt piesardzīgākam ar medikamentiem.

VĒRSIS Uz taviem pleciem var tikt uzkrauta papildu atbildība, un šī nasta nebūt nebūs tā vieglākā. Taču tavs spēcīgais raksturs un lieliskās koncentrēšanās spējas kārtējo reizi tevi nepievils!

DVĪŅI No tevis šobrīd tiks prasīta lietišķa un tieša attieksme pret veicamajiem pienākumiem. Esi uzmanīgāks pie stūres, iespējami dažādi nepatīkami atgadījumi, kā arī cita veida traumatisms.

VĒZIS Izvairies no tukšvārdības un liekām aktivitātēm, centies būt pēc iespējas produktīvāks. Dienas veikums būs atkarīgs no tā, cik veiksmīgi saplānosi darāmo lietu kārtību. Iespējami zīmīgi sapņi, vīzijas.

LAUVA Diena, kad alksi pēc mīlestības un sapratnes. Tavā priekšā būs iespējas izvēlēties, kādu nākotni sev veidosi. Ar zīmīgiem lēmumiem esi piesardzīgāks, rūpīgāk izvērtē savu galavārdu!

JAUNAVA Svarīgi laikus sākt rīkoties, kooperēties ar kolēģiem, līdzīgi domājošajiem. Šodien nav vēlams individuāls darbs. Aizstāvot savu viedokli par vārda brīvību, nepāršauj pār strīpu.

SVARI Liela nozīme būs garīgajai attīstībai, intuīcijai. Nav ieteicama rīcība, kura balstīta uz šodien iegūto informāciju. Veicot darījumus ar nekustamo īpašumu, rūpīgāk seko līdz lietu juridiskajām niansēm.

SKORPIONS Patmīlība un egoisms var mainīt kolēģu un priekšniecības attieksmi tevi. Nekļūsti pļāpīgs, it sevišķi par saviem iekšējiem pārdzīvojumiem un sajūtām. Iespējami finansiāli pārbaudījumi.

STRĒLNIEKS Uzturi lielāku kārtību savā darba vietā, pretējā gadījumā haoss radīs liekas neskaidrības un kļūmes. Tavu uzmanību šodien var piesaistīt kāds ļoti simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis.

MEŽĀZIS Uzvedība un rīcība pilnībā saskanēs ar tavu zīmes nosaukumu. Būsi diezgan spītīgs, taču vienlaikus neatlaidīgs un godkārīgs. Šodien lieliski tiksi galā ar visu veidu lietišķajiem jautājumiem.

ŪDENSVĪRS Diena prasīs ne tikai pilnīgi patstāvīgu un izlēmīgu rīcību, bet arī spēju saglabāt harmoniju ar apkārtējo pasauli! Lielākās grūtības var radīt emociju apvaldīšana. Ģimene sniegs tik nepieciešamo atbalstu.

ZIVIS Pievērs vairāk uzmanības savai veselībai. Labs laiks dažādu diētu sākšanai. Tiec vaļā arī no negatīvām emocijām, kuras tevī ir uzkrājušās pēdējā laikā. Velti vairāk laika garīgām vērtībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu