Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (20.10.) un svētdien (21.10.).

SESTDIENA

AUNS Piemērots brīdis, lai ļautu vaļu savai fantāzijai un pievērstos lietām, kuras patiesi interesē, saista tevi. Saskarsmē ar mīļoto būsi kaislīgs, tai pašā laikā pratīsi ieturēt mērenību it visā.

VĒRSIS Ja nebūsi pabeidzis iesāktos darbus, tad šobrīd aktīvi meklēsi iespējas novest lietas līdz galam. Mājinieki šodien vēlēsies katrs atpūsties savā nodabā, kas pat savā ziņā tev būs izdevīgi.

DVĪŅI Darbosies savā nodabā, labprāt dienu pavadīsi vienatnē, koncentrējoties šā brīža aktualitātēm. Nav izslēgts, ka dienas laikā tiksi pie vairākām vērtīgām atziņām, citas noderīgas informācijas.

VĒZIS Šodien tavs noskaņojums var kļūt samērā dumpiniecisks. Var būt nedaudz grūtāk saprasties ar ģimenes locekļiem, tāpēc jau laikus centies apvaldīt savus iespējamos emocionālos izlēcienus.

LAUVA Patiks būt kopā ar ģimeni, jo īpaši atvasītēm, kuras priecēs ar savu nebeidzamo optimismu un jociņiem. Pēcpusdienā kāda Lauva var nobriest par labu izklaidei draugu lokā, apmeklējot kādu klubiņu.

JAUNAVA Tev ir pienācis īstais brīdis gūt pienācīgu atslodzi no darba jautājumiem un veltīt laiku kam bezrūpīgākam un dzīvespriecīgākam. Vari kopīgi ar tuviniekiem doties uz kādu koncertu vai teātra izrādi.

SVARI Vajadzēs nedaudz vairāk laika veltīt attiecībām ar otro pusīti, jo nedēļas laikā dikti daudz uzmanības būsi koncentrējis tieši darbam. Mīļotais cilvēks neprasīs neko daudz, pietiks ar sirsnīgu izrunāšanos.

SKORPIONS Tu labprāt metīsi pie malas visus darbus un ļausies nelielai uzdzīvei. Šodien labi sapratīsies ar līdzgaitniekiem, spēsi iekarot pretējā dzimuma simpātijas. Dienas izskaņu pavadi kopā ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS Mājinieki gribēs dienu pavadīt kopā ar tevi, taču Strēlniekam šai sakarā būs savi plāni. Iespējams, būsi nobriedis atpūsties karaliskā vientulībā, par ko tuvinieki gan nebūs īpaši sajūsmā.

MEŽĀZIS Praktiskais noskaņojums liks uzmanību koncentrēt mājas uzkopšanai, aktivitātēm, kuras sniedz redzamu atdevi. Tomēr arī tev der rast mirkļus, kurus veltīt bezrūpīgākām nodarbēm, piemēram, atpūtai.

ŪDENSVĪRS Tev prātā būs daudzpusīga nestandarta izklaide, līdz kurai vari aizdomāties tikai tu. Domubiedri labprāt iesaistīsies tevis organizētajos pasākumos, izteiks savu apbrīnu par piedzīvoto.

ZIVIS Vajadzēs laiku, lai pabūtu vienatnē, veltītu uzmanību sev, iekšējiem, emocionālajiem procesiem. Otrā pusīte īsti nespēs izprast tavu domu gājienu, tāpēc meklēsi iespējas izrunāties ar kādu tuvu draugu.

SVĒTDIENA

AUNS Velti brīvdienu savas iekšējās pasaules sakārtošanai, garīgajām lietām. Zvaigznes iesaka atturēties no skaļas uzdzīves, vairāk laika atlicināt atvasītēm, viņu ārpusskolas aktivitātēm.

VĒRSIS Šodien tevī no praktiskuma nebūs ne miņas. Kāds Vērsis ļausies kārtīgai uzdzīvei, savukārt savu baudkāri apmierinās ar kādu lielāku pirkumu. Katrā ziņā šodien ir lielas iespējas iedzīvoties pārmērībās.

DVĪŅI Dienas pirmajā pusē vari būt nervozs, viegli aizkaitināms, kamdēļ var rasties konflikti ar ģimenes locekļiem. Pievērsies fiziskām aktivitātēm, jo tās tev palīdzēs tikt vaļā no negatīvajām emocijām.

VĒZIS Šodien būsi lieliskā omā. Iespējams, nolemsi sarīkot nelielas mājas svinības, uzaicinot uz tām tuvākos radus un draugus. Šodien piedzīvotais dos enerģiju un iedvesmu turpmākajiem darbiem.

LAUVA Tu vēlēsies baudīt dzīvi un darīt to skaisti, izsmalcināti. Tomēr, izdabājot savām iegribām, neļaujies pārmērīgiem tēriņiem, vairāk domā par ģimenes budžetu. Labāk sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

JAUNAVA Līdz pēcpusdienai vari būt nedaudz kašķīgs, tieksies pakritizēt apkārtējos, taču līdzgaitnieki nebūt nevēlēsies par sevi dzirdēt kaut ko negatīvu. Lai izvairītos no strīdiem, esi nedaudz diplomātiskāks.

SVARI Būsi sabiedrisks, šarmants un apburošs, īsāk sakot, savā elementā. Diena ideāli piemērota saviesīgiem pasākumiem, radošām iecerēm. Spēsi uzlabot attiecības ar otro pusīti.

SKORPIONS Neuztver visu tik nopietni, centies uz dzīvi paraudzīties nedaudz bezrūpīgāk. Zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt kopā ar atvasītēm, viņas ātri vien spēs tavā sejā izsaukt smaidu.

STRĒLNIEKS Nesteidzies pieņemt būtiskus lēmumus, jo tie šodien var būt samērā sasteigti, vieglprātīgi. Ja iespējams, atturies no lielākiem pirkumiem un neaizņemies naudu, it īpaši no radiniekiem.

MEŽĀZIS Kaut arī otrā pusīte mēģinās visādi tevi izprovocēt uz izklaidi sabiedrībā, tu alksi miera, klusuma un norobežošanās no apkārtējās kņadas. Šoreiz patiesi tev ir ieteicama atpūta mājas sienās.

ŪDENSVĪRS Mazāk uztraucies, ko par tevi saka citi, vairāk seko līdzi tam, kas darās tevī! Lai mazinātu iekšējo spriedzi, darbā uzkrātos uztraukumus, zvaigznes iesaka izmantot ūdens procedūras.

ZIVIS Vari droši aizmirst visu, kas skar profesionālos pienākumus, un beidzot ļauties kam tādam, ko patiesībā alkst tava sirds. Tiecoties pēc paša baudas, nepiemirsīsi sagādāt kādu pārsteigumu mīļotajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu