Krosbijs: Makdeivids ir labākais spēlētājs NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs un Konors Makdeivids
Sidnijs Krosbijs un Konors Makdeivids Foto: AP/LETA

Kanādas uzbrucējs Konors Makdeivids ir labākais spēlētājs Nacionālajā hokeja līgā (NHL), uzskata viņa tautietis Sidnijs Krosbijs.

Pašlaik 21 gadu vecais Makdeivids iepriekšējās divās sezonās bija NHL regulārā čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Edmontonas "Oilers" komandas rindās - 2016./17. gada sezonā 100 (30 vārti + 70 piespēles) un pagājušajā sezonā 108 (41+67) punkti.

"Domāju, ka Konors ar apbalvojumiem un snieguma stabilitāti ir to apliecinājis [ka ir labākais spēlētājs NHL]. Tāpēc godīgi varu teikt, ka šo iemeslu dēļ izvēle ir vienkārša," intervijā NHL.com sacīja 31 gadu vecais Krosbijs no Pitsburgas "Penguins".

Makdeivids aizvada savu ceturto NHL sezonu, kurā viņš 4 spēlēs ir guvis 4 vārtus un veicis 5 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Krosbijs, kuram šī ir jau 14. sezona NHL, 5 mačos vārtus nav guvis, bet ir atdevis 4 rezultatīvas piespēles.

Savukārt šīs sezonas ievadā rezultatīvāko sniegumu demonstrē Ostons Metjūss no Toronto "Maple Leafs". 21 gadu vecais amerikāņu uzbrucējs 7 mačos guvis jau 10 vārtus un atdevis 6 rezultatīvas piespēles.

"Šeit [līgā] ir tik daudz dažādu puišu. Metjūss labi iesācis šo sezonu, un patiešām izskatās, ka viņš ir spēris platu soli uz priekšu. Domāju, daudzus puišus var iesaistīt šajā sarunā [par to, kurš ir labākais spēlētājs NHL]," sacīja Krosbijs.

"Tomēr ir grūti apstrīdēt, ka Makdeivids ir labākais. Viņš ir bijis ļoti stabils. Viņš ir rezultativitātes čempions un MVP (vērtīgākā spēlētāja) balvu ieguvējs. Tāpēc ir viegli izvēlēties vienu labāko," atzina Krosbijs, kurš ir trīskārtējs Stenlija kausa ieguvējs ar "Penguins" komandu.

Krosbijs karjeras laikā ieguvis vairākus individuālos apbalvojumus - viņš ir trīskārtējs vērtīgākais spēlētājs NHL regulārajā čempionātā un divkārtējs MVP arī Stenlija kausa izcīņā. Tāpat kanādietis pa divām reizēm kļuvis par regulārā turnīra labāko vārtu guvēju un arī rezultatīvāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu