Pieci iemesli, kāpēc no rīta celties agrāk (1)

Dainis Niedra, Optibet
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijā dominē divi sporta veidi – hokejs un basketbols, un šo abu sporta veidu meistarības virsotne ir divas Ziemeļamerikas līgas - NHL un NBA. Nacionālā hokeja līga jau divas nedēļas mūs priecē ar aizraujošiem mačiem, negaidītiem rezultātiem un superzvaigžņu plejādi. Šonedēļ pienākusi kārta arī NBA - naktī uz trešdienu sākās 73. čempionāta sezona. Ja jūs vēl joprojām nezināt, kam sekot un kuru komandu atbalstīt, tad ielūkojieties "Optibet" vadītāja Daiņa Niedras īsajā NBA apskatā.

Liela daļa latviešu jutīs līdzi trīs komandām - "Knicks", "Spurs" un "Nets". Precīzāk, jutīs līdzi trīs spēlētājiem - Porziņģim, Bertānam un Kurucam.

Mosties agri no rīta, lai sekotu līdzi šo komandu spēlēm, jau ir izveidojies par patīkamu ieradumu. Novēlam puišiem attīstīt savas prasmes un iemaņas, spēlēt bez traumām, un tad arī uzvaras nebūs ilgi jāgaida!

Taču, ja tāds ieradums vēl nav izveidojies un iemīļotas komandas arī vēl nav, tad simpātijas vienmēr sliecas uz līderu pusi. Izcelšu četras komandas, kurām ir lielākās izredzes uzvarēt šajā sezonā.

1. Tāpat kā pēdējos miljons gadus (piekritīsiet, tā tiešām šķiet), arī pašreiz favorīte ir pagājušās sezonas uzvarētāja Goldensteitas "Warriors". Mūsu analītiķi prognozē, ka komandai no Kalifornijas ir 60% iespējamība plūkt uzvaras laurus arī šosezon. GSW laukumā demonstrēs izklaidējošu un agresīvu basketbola spēli, lai biežāk uzvarētu, nevis zaudētu. Turklāt komandas sastāvā ir tādas NBA zvaigznes kā Stefs Karijs, Dreimonds Grīns, Demarkuss Kazinss, Kevins Durants, Andrē Igudala, Klejs Tomsons.

2. Bostonas "Celtics". Iespaidīgs talantīgu spēlētāju mikslis, papildināts ar ne mazāk talantīgiem treneriem, kas priecēs līdzjutēju acis ar mūsdienīgu basketbola spēli. Spēles pamatā - pārliecinošs sniegums aizsardzībā. Komandas sastāvā basketbolisti ar lielu potenciālu un Kairijs Ērvings priekšgalā. Iespējamība uzvarēt čempionātā vērtējama ar 15%.

3. Ja ar basketbolu esat uz jūs, tad iepazīšanos tuvāk jāsāk tieši ar šo komandu – Hjūstonas "Rockets". Vienkāršs un saprotams basketbols. Gluži tāpat kā Mikelandželo skulptūrām – viss liekais tiek noņemts. Vienkārši, bet tajā pašā laikā rezultatīvi – Hjūstonas "Rockets" ir pagājušā gada regulārā čempionāta uzvarētāja. Arī šeit ir pietiekami zvaigžņots sastāvs – Karmelo Entonijs, Kriss Pols un, protams, Džeimss Hārdens. Uzskatu, ka komandai ir 11% iespējamība šosezon uzvarēt čempionātā.

4. Šis veltīts visiem jaunizceptajiem "Juventus" faniem. Karalis Džeimss ir ieradies Losandželosā – tagad atbalstām "Lakers"! Tas būs aizraujošs, straujš un ātrs basketbols ar lielu metienu skaitu. Komanda fokusējas uz ātrumu, kas nozīmē, ka Karalis varēs parādīt sevi no vislabākās puses. Tiks panākta teicama statistika, kā arī visa jūsu sociālo tīklu lente būs pārpildīta ar Džeimsa spēles labākajiem momentiem. Lebronam palīgos nāk Bols, Makgī un Rondo. Iespējamība uzvarēt čempionātā – 8%.

5. Saldajā ēdienā – Dalasas "Mavericks". Ņemiet popkornu un sekojiet līdzi Lukas Dončiča karjeras attīstībai. Iespējamība, ka komanda uzvarēs čempionātā, vērtējama tuvu nullei.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu