Kalniņš ar "Jokerit" izcīna uzvaru papildlaikā KHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Helsinku "Jokerit" vārtsargs Jānis Kalniņš
Helsinku "Jokerit" vārtsargs Jānis Kalniņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Jānis Kalniņš ceturtdien ielaida trīs vārtus viņa pārstāvētās Helsinku "Jokerit" uzvarā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā.

"Jokerit" pretinieku laukumā ar 5:4 (1:1, 1:2, 2:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Kalniņš aizvadīja pilnu spēli, atvairot 30 pretinieku metienus un ielaida četrus vārtus. Neskatoties uz to, "Jokerit" guva panākumu spēlē, kurā uzvaras vārtus papildlaikā iemeta Braiens O'Nīls.

"Jokerit" tā bija ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs, bet "Torpedo" šobrīd ir sešu neveiksmju sērija.

Citā mačā Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" viesos ar 2:3 (1:1, 0:2, 1:0) piekāpās Sanktpēterburgas SKA hokejistiem.

Indrašis šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un uzvarēja tikai sešus iemetienus no 18. Ar rezultativitātes punktiem latvietis neizcēlās.

Šajā spēlē pēc otrās trešdaļas rezultāts vēstīja 3:1 par labu SKA, bet Dmitrijs Moisejevs divas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāta starpību sadeldēja. Maskaviešiem gan vairs nepietika laika, lai izlīdzinātu rezultātu.

"Dinamo" tā bija trešā neveiksme pēdējo četru maču laikā, kamēr SKA guva trešo uzvaru pēc kārtas.

Tikmēr Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 1:4 (0:0, 0:1, 1:3) viesos piekāpās Magņitogorskas "Metallurg". Hārtlija trenētajai komandai tas bija piektais zaudējums šosezon.

Rietumu konferences vadībā ar 30 punktiem 18 spēlēs ir SKA, bet otrā ar tikpat punktiem 19 mačos ir Maskavas CSKA. Tālāk ar 29 punktiem 18 cīņās ir "Jokerit", bet septīto vietu ar 19 punktiem 19 dueļos ieņem Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Uzreiz aiz pirmā astoņnieka ar 17 punktiem ir Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo", kam 15 punkti 20 mačos, kamēr 11.vietā ar 14 punktiem 19 cīņās ir Artūra Kuldas pārstāvētajai Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 36 punkti 19 mačos, bet 29 punkti "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 19 punktiem 18 dueļos ir Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Ķīnas komanda Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu