Uzzini, kas viņi ir! Mentora Reiņa Sējāna izvēlēto censoņu dzīvesstāsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 21. oktobrī, 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās sāk cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Reiņa Sējāna komanda kategorijā “no 16 līdz 25 gadiem”

Foto: Publicitātes foto

Didzis Melderis (23) ir dzimis Madonā, taču šobrīd studē LLU, apgūstot laukkopību un agronomiju. Didža vecāki ir īpašnieki z/s “Līvi”, kur tiek ražots gardēžu iecienītais siers “Labrīt”. Līdz šim lielākais Didža sasniegums ir uzvara kopā ar grupu “Četri vienā” Mikrofona ierakstu jauno izpildītāju konkursā “SuperMikrofons” 2016. gadā, kā ietvaros Didzim bija iespēja uzstāties uz vienas skatuves kopā ar lielākajām pašmāju mūzikas zvaigznēm. Didža tuvākie dziedāšanas stili ir kantrī mūzika un indie.

Foto: Publicitātes foto

Roberts Memmēns (22) nāk no Auces, taču pēdējos septiņus gadus dzīvo Rīgā, kur mācījies Rīgas Doma kora skolā, ilgus gadus bijis vokālās grupas ”Framest” dalībnieks. "X Faktora" pirmajā sezonā Roberts izturēja krēslu izaicinājumu, kļūstot par Reiņa komandas dalībnieku, tomēr dalību atteica, jo nebūtu spējis apvienot šovu ar darbu grupā. Šobrīd Roberts aktīvi strādā pie savas solokarjeras, radot un producējot mūziku pats. Kā savu muzikālo iedvesmu mūziķis min britu dziedātāju Džeimsu Artūru.

Foto: Publicitātes foto

Amanda Maržecka (21) nāk no Talsiem, taču šobrīd studē Rīgā, LKK apgūstot mūzikas menedžmentu. Ar dziedāšanu aizraujas jau no agra vecuma, taču kopš 16 gadu vecuma ir pievērsusies mūzikai profesionāli, mācoties džeza un estrādes vokālu Ventspils Mūzikas vidusskolā. 2017. gadā Amanda piedalījās "Ghetto Faktorā", kļūstot par GRAND PRIX ieguvēju. Jauno dziedātāju aizrauj skaļa un enerģiska mūzika, piemēram, “Queen”, kas vilina ar sarežģītām vokāla partijām. Amanda ir pārliecināta, ka ir šovā, lai uzvarētu.

Foto: Publicitātes foto

Anna Ušakova (23) ir rīdziniece, kas tikko pabeigusi studijas RPIVA, mācoties popa un džeza mūzikas fakultātē. Ikdienā Anna strādā par mūzikas skolotāju bērniem no 1. līdz 10. klasei. Anna plašāk ir pazīstama krievu auditorijai, kur viņa regulāri uzstājas dažādos pasākumos. Pavisam nesen pirmatskaņojumu piedzīvoja dziesma "Если бы". Annas iecienītākie muzikālie žanri ir soul, pops, R&B, džezs. Lai gan uz skatuves Annu līdz šim esam redzējuši ļoti sievišķīgā tēlā, tomēr ikdienā viņa dod priekšroku kedām un sportiskām drēbēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu