Uzzini, kas viņi ir! Mentora Intara Busuļa izvēlēto censoņu dzīvesstāsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
x faktors
x faktors Foto: F64, Dāvis Ūlands

Šo svētdien, 21. oktobrī, 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās uzsāk cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Intara Busuļa komanda kategorijā “vokālās grupas”

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Duets Signe (27) un Jānis (26) savas kopīgās muzikālās gaitas āka, iepazīstoties Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā, kur Jānis mācījās par džeza pianistu, bet Signe apguva akadēmisko vokālu. Šobrīd Signe LKK studē teātra režiju, bet Jānis ir nolēmis pilnvērtīgi attīstīt sevi mūzikas industrijā. 

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Grupas "Baritoni" dalībnieki ir labi draugi, kas nāk no Rēzeknes. Viņu kopīgais ceļš sākās, piedaloties šovā “Koru kari”. Pēc uzvaras, koncertējot ar kori, radās četru puišu sastāvs un ideja par "Baritoniem". Katram no puišiem ikdiena paiet savos darbos – Artūrs (23) strādā VUGD, Ingars (25) studē Rēzeknes Tehnoloģiju augstskolā, Mārtiņš (21) nupat ir ieguvis bakalaura grādu uzņēmējdarbībā un Normunds (26) strādā SIA “Cido grupa”. Puiši savu muzikālo stilu salīdzina ar grupu “Take That”.

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Grupa "Carnelian" tika dibināta pirms diviem gadiem, apvienojoties draudzenēm, kuras katra atsevišķi kā soliste dziedāja vokālajā studijā “Aprīļa pilieni” Iecavā. Patrīcija (15) ir "X Faktora" jaunākā dalībniece, kas tāpat kā Anna vēl mācās Iecavas vidusskolā, savukārt Kristija studē Ekonomikas un kultūras augstskolā, bet Signija šogad beigs studijas Medicīnas koledžā. Grupas muzikālais žanrs ir kantrī, tādēļ meiteņu sapnis ir uzstāties īstā kantrī mūzikas festivālā Amerikā.

Foto: F64, Dāvis Ūlands

Grupa "Radio trio" dalībnieces iepazinās Rīgas gospeļkorī, kur kopā dziedāja jau vairākus gadus, taču ideja par grupu realizējās tikai 2017. gadā. Meitenes ir uzstājušās kopā ar Rūtiju Fosteri "Rīgas Ritmos", “4 gadalaiki” koncertu sērijā, “Ielūdz Raimonds Pauls” koncerttūrē u.c. Meiteņu muzikālo stilu ir ietekmējis blūzs, soulmūzika, gospeļu mūzikas mākslinieki - "The Davis Sisters", "Labelle", "Staple Singers". Katrīna (27) ir mācījusies Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā, kā arī apguvusi Montesori pedagoģiju un skaņas terapiju. Madara (29) ir studējusi LMA vizuālo komunikāciju, sevi dēvē par multimākslinieci, savukārt Gabriēla (25) ir pilna laika mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu