Meivezers: Pēc cīņas ar Nurmagomedovu vēlreiz tikšos ar Makgregoru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP/SCANPIX

Divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions piecās svara kategorijās Floids Meivezers no ASV apgalvo, ka notiks boksa cīņa ar Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Habibu Nurmagomedovu. 

Turklāt Meivezers tenku portālam TMZ teica, ka pēc cīņas ar Nurmagomedovu viņš grasās aizvadīt revanša dueli pret skandalozo īru Konoru Makgregoru. 

"Makgregors izteicās par iespēju aizvadīt revanša cīņu, tā ka tās vēl nav beigas. Pēc tam, kad aizvadīsim cīņu ar Habibu Nurmagomedovu, vēlreiz tiksimies ar Konoru," sacīja Meivezers.

Viņa galvenā motivācija būs iespēja nopelnīt naudu un sagādāt cilvēkiem lielisku izklaidi. 

"Esmu gatavs aizvadīt šo cīņu, pastrādāt un nedaudz izklaidēties," sacīja Meivezers. "Izkārtne Makgregors pret Meivezeru jau izskatās ļoti interesanti. Esmu sniedzis cilvēkiem to, ko viņi vēlas redzēt. Cīņas ar UFC zvaigznēm ir ļoti noderīgas jauktajai cīņas mākslai. Es palīdzu saglabāt cīņas sportu labā tonusā." 

Iepriekš gan UFC vadītājs Dana Vaits norādīja, ka neļaus saviem cīkstoņiem boksa ringā tikties ar bokseriem, jo tas kropļojot MMA. Cīņa starp Meivezeru un Makgregoru bija izņēmums. 

41 gadu vecais Meivezers ar rezonansi raisošiem izteikumiem mēdz izcelties laiku pa laikam. Tiesa, bieži vien viņa sacītajam nav reāla seguma. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu