Uz lielajiem ekrāniem mistikas trilleris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Es joprojām tevi redzu” (“I Still See You”)
“Es joprojām tevi redzu” (“I Still See You”) Foto: kadrs no filmas

No 19. oktobra Latvijas kinoteātros sāk izrādīt intriģējošu spoku stāstu “Es joprojām tevi redzu” (“I Still See You”), mistikas trilleri režisējis Skots Spīrs pēc Danjela Votersa romāna motīviem.

Filmas centrālā varone Ronija (atveido Bella Torna) ir spilgta izskata vidusskolniece. Kopā ar klasesbiedru Klērku (Ričards Hārmons), kurš interesējas par spokiem, abi tiek ierauti bīstamos notikumos. Viņi sāk cīņu ar laiku, lai apturētu kādu viltīgu un nežēlīgu slepkavu.

Mistiskā darbība norisinās desmit gadus pēc apokaliptiska notikuma, kurā iet bojā miljoniem cilvēku. Pārdabiskā kataklizma ir nojaukusi robežu starp mirušo pasauli un mūsējo.

2012. gadā iznākušais Danjela Votersa romāns “Salauz manu sirdi tūkstoš reižu” (“Break My Heart One Thousand Times”) izdošanas gadā sajūsminājis daudzus paranormālo parādību entuziastus, fani atsauksmēs raksta par romāna meistarīgo pagriezienu izklāstu un šausminošo notikumu ievilkšanas spēku.

Mistikas trillera “Es joprojām tevi redzu” reklāmas rullītis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu