“Tele2” izaugsme turpinās - apgrozījums aug par 7%

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs
Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs Foto: Zane Bitere/LETA

Mobilā interneta attīstība, klientu pieaugums biznesa segmentā un labie iekārtu un aksesuāru pārdošanas rezultāti ļāvuši vadošajam mobilo sakaru operatoram “Tele2” turpināt izaugsmi arī 2018. gada trešajā ceturksnī. “Tele2” apgrozījums pirmajos deviņos mēnešos sasniedzis 92,6 miljonus eiro, kas ir par 7% vairāk nekā pērn šajā periodā.

Tā pavēstīja uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Fīrmanis.

Šogad deviņos mēnešos par 9% palielinājušās arī “Tele2” veiktās investīcijas, salīdzinot ar pagājuša gada attiecīgo laika periodu, jo uzņēmums turpina investēt 4G mobilā tīkla infrastruktūrā, palielinot tā kapacitāti visā Latvijas teritorijā, kā arī aktīvi strādājis, lai būtu soli tuvāk 5G tīkla izvēršanai.

“Iepriekš veiktās investīcijas un realizētās pārmaiņas ir nesušas augļus. Esam nostiprinājuši savas pozīcijas kā vadošais mobilo sakaru operators, kas nodrošina saviem klientiem ātrāko mobilā interneta lejupielādes ātrumu Latvijā, kā arī esam kļuvuši par absolūto līderi 4G pārklājuma ziņā. Apgrozījuma un peļņas pieaugumu šogad sekmējis arvien augošais mobilo datu patēriņš, kā arī telefonu, datoru un citu viedierīču tirdzniecības pieaugums par aptuveni 20%. Uzvarot regulatora izsolē, šobrīd esam arī vislabākajās pozīcijās starp operatoriem, lai pirmie saviem klientiem varētu nodrošināt 5G tīkla sniegtās iespējas,” par paveikto stāsta “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

“Tele2” bruto peļņas rentabilitāte arī saglabājusies ļoti augstā līmenī un deviņos mēnešos sasniegusi 36,8%, kas liecina par labu uzņēmuma darbības efektivitāti un ļauj droši raudzīties uz “Tele2” attīstību arī turpmāk.

“Apgrozījuma un peļņas rādītāju dinamika liecina, ka esam labi pielāgojušies Latvijā valdošajiem konkurences apstākļiem, spējot piedāvājot kvalitatīvus un pieejamus pakalpojumus. Turpināsim šo virzienu, lai arī nākotnē Tele2varētu lepoties ar apmierinātiem klientiem, labi strādājošu infrastruktūru un teicamiem rezultātiem,” saka V.Vancovičs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu