NBA Attīstības līgā turpmāk talantīgākajiem spēlētājiem būs plašākas attīstības iespējas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Atlantas "Hawks" arēna
Atlantas "Hawks" arēna Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības līgā turpmāk būs pieejami jauni līgumi, kuru ietvaros talantīgākie jauni spēlētāji varēs iegūt plašākas attīstības iespējas.

Attīstības līgā jaunie līgumi izveidoti tādēļ, lai labākajiem jaunajiem spēlētājiem, kuri vēl nav gatavi NBA līmenim, sniegtu plašākas attīstības iespējas gan basketbolā, gan ikdienas sadzīvē. Šo līgumu ietvaros basketbolisti, kuri ir vismaz 18 gadus veci, saņems speciālas programmas.

"Jaunie līgumi ir atbilde basketbola sabiedrībai par attīstības papildu iespējām talantīgākajiem spēlētājiem, lai viņus sagatavotu NBA," Attīstības līgas paziņojumā citēts organizācijas prezidents Malkolms Tērners. "Basketbolistiem būs pieejama infrastruktūra, kas ir veidota, lai jaunajiem spēlētājiem dotu iespējas pilnvērtīgi attīstīt savas prasmes un kļūt par profesionāliem spēlētājiem."

Noslēdzot jauno līgumu, viena gada laikā spēlētājam tiek dotas papildus iespējas uzlabot basketbola prasmes, akadēmiskās zināšanas un dažādas ikdienas prasmes. Kopumā šī programma līdzinās skolai, kas palīdz basketbolistus sagatavot profesionālajām karjerām.

Šādus attīstību veicinošos līgumus spēlētāji varēs noslēgt, sākot ar 2019./20.gada sezonu, kā arī tiks izveidota speciāla darba grupa, kura izvērtēs spēlētāju potenciālo atbilstību attīstības programmai.

NBA 18.Attīstības līgas sezona sāksies 2.novembrī, tajā piedaloties 27 komandām, bet izslēgšanas spēles risināsies aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu