Rīgas cirks Ziemassvētku brīvdienās piedāvās izrādi ģimenēm "Fauna"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Fauna"
"Fauna" Foto: publicitātes

Rīgas Kongresu namā 28. decembrī plkst.19 notiks Lielbritānijas viesmākslinieku izrāde "Fauna", kurā cirka meistari ar akrobātikas trikiem iejutīsies dažādu dzīvnieku tēlos, informē VSIA "Rīgas cirks" komunikācijas projektu vadītāja Ieva Miltiņa.

Cirka kompānijā "Fauna" ir pieci cirka mākslinieki un viens mūziķis, kas iepazinušies, studējot prestižajā Zviedrijas cirka skolā "Doch". Ar savu izrādi "Fauna" viņi ir guvuši atzinību pasaules līmeņa skatuves mākslas festivālā "Fringe" Adelaidā, saņemot titulus "Labākais jaunais mākslinieks", "Labākais cirka priekšnesums", kā arī iknedēļas teatrālās pantomīmas balvu.

""Fauna" skatītāju burtiski ierauj teiksmainā meža pasaulē, kur cirka mākslinieku spējas pārliecina un ļauj noticēt dažādu "Faunas" tēlu atveidojumam, bet skaņu ainavas pilnībā rada sajūtu par viņu klātesamību. Pēc izrādes noskatīšanās nepamet sajūta, ka ilgāku laiku esi pavadījis tropiskā mežā, kur vērojams neizmērāms dabas skaistums,"

gaidāmo pasākumu aprakstīja Rīgas cirka radošais direktors Mārtiņš Ķibers.

Miltiņa norādīja, ka sākotnēji izrādi 27. decembrī un 28. decembrī bija plānots rīkot Rīgas cirka telpās, taču tehnisku iemeslu dēļa tas tomēr nav iespējams. Tiem, kas jau paspējuši iegādāties biļetes uz izrādi Rīgas cirkā, nav nepieciešams tās mainīt - Kongresu namā šiem apmeklētājiem tiks rezervētas atsevišķas vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu