Azārs prāto par Madrides "Real"; būtu gatavs noslēgt karjeru "Chelsea"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edens Azārs
Edens Azārs Foto: Reuters/LETA

Beļģijas futbola zvaigzne Edens Azārs gatavs visu karjeru pavadīt Anglijas kluba Londonas "Chelsea" sastāvā, ja nepiepildīsies viņa sapnis par pievienošanos spāņu grandam Madrides "Real".

Par 27 gadus vecā Azāra pārcelšanos uz "Real" klubu tika runāts jau visu iepriekšējo vasaru, taču pāreja tā arī netika īstenota. Beļģijas futbolists ir teicami iesācis jauno sezonu, jo ar septiņiem vārtiem viņš ir Anglijas premjerlīgas rezultatīvākais futbolists, turklāt viņš ir viens no pretendentiem prestižajai "Ballon d'Or" jeb "Zelta bumbas" balvai, ko pasniedz izdevums "France Football".

"Kad pārstāvēju Lilles komandu Francijā, sapņoju, ka kādu dienu es spēlēšu Anglijas premjerlīgā, jo tas ir ļoti sarežģīts turnīrs. Tāpat domāju par to, ka es noteikti vēlētos uzspēlēt arī Spānijā," medijam "Sky Sports" atklāja Azārs. "Šobrīd man ir gandrīz 28 gadi, un ar "Chelsea" esmu sasniedzis praktiski visu iespējamo."

Azārs šomēnes bija izteicies, ka neatstās "Chelsea", ja klubs par viņu maz ko iegūs, kā tas, piemēram, bija vārtsarga Tibo Kurtuā gadījumā, kurš arī tagad ir Madrides "Real" futbolists. Vārtsargs, lai veicinātu pārcelšanos uz karalisko klubu, neapmeklēja "Chelsea" treniņus un beigās tika pārdots par 35 miljoniem eiro.

"Man nebūtu problēmu savu karjeru noslēgt arī "Chelsea" sastāvā. Esmu ļoti laimīgs šajā vienībā, un arī mana ģimene ir priecīga, atrodoties Londonā. Tādējādi, ja es nedošos uz Spāniju, tā nebūs problēma, jo man patīk fani "Chelsea" komandā, - domāju, ka arī es viņiem patīku," noteica beļģu spēlētājs.

Tieši lielā mērā pateicoties Azāram, "Chelsea" šosezon premjerlīgā vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu - astoņās spēlēs sešas uzvaras un divi neizšķirti, kas tai ļauj atrasties kopvērtējuma vadībā kopā ar "Liverpool" un Mančestras "City".

Azārs "Chelsea" sastāvā ir jau kopš 2012.gada, bet pašreizējais viņa līgums noslēgsies 2020.gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu