Valērija Maligina māte guldīta zemes klēpī blakus dēlam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valērijs Maligins
Valērijs Maligins Foto: Zane Bitere/LETA

Pērnā gada 9. decembrī savās mājās Jūrmalā mūžībā aizgāja AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins. Nepilnu gadu pēc sava dēla pēkšņās nāves mūžībā devās arī viņa māte Mira, ziņo žurnāls “Vakara Ziņas”.

Piemiņas dievkalpojums norisinājās Svētā erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcā – turpat, kur notika atvadīšanās no Valērija.

Irīna Maligina bija vienīgā no visām mazmeitām, kura atvadījās no vecmāmiņas. Baznīcā ieradās arī Valērija Maligina otrā sieva un nepilngadīgās meitas Annas mamma Signe Baldere-Sildedze.

Kā jau ziņots, Maligins mūžībā aizgāja 2017.gada decembrī 52 gadu vecumā.

Maligins tieši un pastarpināti caur SIA "Olmafarm" bija lielākais "Olainfarm" īpašnieks. "Olmafarm" pilnībā piederēja Maliginam. "Olmafarm" piederēja 42% daļu, bet Maliginam 26% akciju, liecina biržas "Nasdaq Riga" dati.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā. "Olainfarm" koncerna kopējais apgrozījums 2016.gadā sasniedza 110,693 miljonus eiro, bet koncerna peļņa 2016.gadā bija 11,586 miljoni eiro.

Laikraksta "Dienas Bizness" pērn veidotajā Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā Maligins tika ierindots 7.vietā ar 70 miljonu eiro turību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu