Vēl esot par ātru spriest, kas pēc Frīdenberga pēkšņās aiziešanas aizsaulē notiks ar “Tumsu”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

​Aizsaulē aizgājušā talantīgā pašmāju mākslinieka Valtera Frīdenberga draugs, grupas biedrs, producents un režisors Mareks Bērents pēc izskanējušajām ziņām par “Tumsas” radošās darbības noslēgumu TVNET precizēja, ka vēl nekas nav nolemts.

Uz jautājumu, vai tiešām grupa “Tumsa” vairs neuzstāsies, viņš atbildēja: “Nu, kādu laiku noteikti. Bet, nu, jums nešķiet, ka tas ir bišķi par ātru jautājums? [..] Kamēr mēs neesam ar visiem grupas puikām kopā tikušies un izrunājuši, es nevaru ne apstiprināt, ne noliegt.”

Lai gan “Tumsas” basģitārists Jānis Daugulis dažiem medijiem sniedzis komentārus par grupas nākotni, Mareks uzskata, ka viņa izteikumi neesot atspoguļoti gluži precīzi: “Es neesmu pārliecināts, ka tas, kas ir uzrakstīts, to Jaņčuks tiešām tā ir teicis. Jo, piedodiet, bet es arī lasu to, kas man ir prasīts, un tur dažas frāzes ir diezgan izrautas no konteksta ārā. Tāpēc, kamēr mēs neesam ar visiem džekiem kopā izrunājušies, es jums nevaru ne apstiprināt, ne noliegt, bet tas, ka mēs tuvākajā laikā nekoncertēsim, ir 100% skaidrs.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sen nebijām uzspēlējuši kopā ar “Tumsa” sastāvu. @openliepaja Paldies!

A post shared by Valters Frīdenbergs (@valters_fridenbergs) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu