Par spīti neveiksmju joslai "Real" galvenais treneris Lopetegi jūtas drošs par savu krēslu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti ieilgušajai neveiksmju joslai Spānijas futbola granda Madrides "Real" galvenais treneris Hulens Lopetegi jūtas drošs par savu amatu.

Visu turnīru ietvaros Madrides klubs nav uzvarējis četrās spēlēs pēc kārtas - viens neizšķirts un divi zaudējumi Spānijas čempionātā un viens zaudējums UEFA Čempionu līgā. Iepriekšējais panākums tika izcīnīts teju pirms mēneša, kad 22.septembrī vietējā čempionātā tika pārspēta Barselonas "Espanyol" komanda.

"Es jūtos labi. Uz "Real' galvenā trenera pleciem vienmēr gulstas maksimālais spiediens," neslēpa Lopetegi, kura vadītajai komandai sestdien Spānijas čempionātā jāspēkojas pret "Levante". "Ir jāprot sadzīvot ar visiem šiem kāpumiem un kritumiem. Vienīgā recepte - turpināt smagi strādāt un saglabāt ticību."

"Neviens nezina, kā beigsies šī sezona. Koncentrējamies katram mačam, bet uzvaras mums ir jāizcīna laukumā," pauda Lopetegi.

Lopetegi par "Real" galveno treneri tika apstiprināts šajā vasarā, bet uzreiz pēc tam viņš tika atlaists no Spānijas valstsvienības, ar ko bija aizbraucis uz Pasaules kausa finālturnīru. Noslēgumā komandu šajā turnīrā vadīja Fernando Jerro.

Spānijas valstsvienības grožus Lopetegi pārņēma 2016.gada jūlijā, bet pirms tam viņš divus gadus vadīja Portugāles klubu "Porto".

Tāpat savas trenera karjeras laikā Lopetegi strādājis ar Madrides "Real" otro komandu, Madrides "Rayo Vallecano" un Spānijas jauniešu izlasēm.

"Real" ar 14 punktiem astoņos mačos Spānijas čempionāta kopvērtējumā ieņem ceturto vietu. Tikmēr UEFA Čempionu līgā klubs ar trim punktiem divās spēlēs ieņem otro vietu G grupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu