RFS futbolisti pārliecinoši apspēlē virslīgas pastarīti "Valmiera Glass"/ViA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fkrfs.lv

RFS komanda piektdien "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas 25.kārtas pirmajā mačā savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja "Valmiera Glass"/"Vidzemes augstskola" (ViA) vienību.

Pirmajā puslaikā vienīgos vārtus 42.minūtē iesita vēl nesenais Latvijas izlases futbolists Dāvis Indrāns, bet jau otrajā puslaika pirmajā minūtē pārsvaru dubultoja brazīlietis Eliveltu.

Savukārt mača 65.minūtē Eliveltu bija precīzs vēlreiz, uzstādot šīs cīņas galarezultātu.

Abas komandas šosezon tikās četras reizes, allaž uzvaras gūstot RFS. Pirmajā spēlē rīdzinieki guva panākumu ar 6:0, bet pēc tam izcīnīja uzvaras ar 4:0 un 4:2. Abām vienībām piektdien bija pēdējā savstarpējā spēle virslīgā šosezon.

RFS pēc veiksmīga sezonas sākuma šobrīd ir tikai trešajā vietā kopvērtējumā, praktiski zaudējot izredzes cīnīties par titulu.

Savukārt valmierieši, visticamāk, zaudēs vietu virslīgā, jo tai ir pieci punkti un pēdējā vieta, bet "Metta"/"Latvijas Universitāte" ir astoņu punktu pārsvars.

Virslīgas kopvērtējuma galvgalī ar 56 punktiem 24 spēlēs ir "Riga", kamēr 52 punkti ir "Ventspilij", bet trešā ar 52 punktiem 25 mačos ir RFS. Ar 42 punktiem seko "Liepāja"/"Mogo", kamēr 40 punkti ir iepriekšējo divu gadu valsts čempionei Jūrmalas "Spartaks". Tikmēr 18 punktus iekrājusi "Jelgava", pie 13 punktiem tikusi "Metta"/LU vienība, kamēr pēdējā ar pieciem punktiem ir "Valmiera Glass"/ViA komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu