Kurucam rezultatīvs sniegums pret "Knicks" un pirmā uzvara NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 11 punktus, palīdzot Bruklinas "Nets" komandai uzveikt Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas "Knicks" vienību.

"Nets" uzvaru izcīnīja savā laukumā ar rezultātu 107:105 (33:24, 24:26, 17:26, 33:29). Sekundi pirms mača pamatlaika beigām uzvaras grozu guva Keriss Leverts, kurš kopumā šajā spēlē Bruklinas labā iemeta 28 punktus.

Kurucs laukumā pavadīja 17 minūtes, kuru laikā viņš trāpīja 2 no 5 divpunktu un 1 no 3 trīspunktu metieniem, kā arī Latvijas basketbolists realizēja visus 4 izpildītos soda metienus.

Vēl šajā spēlē Kurucs atzīmējās arī ar 5 izcīnītām atlēkušajām bumbām un 2 pieļautām kļūdām. Viņš maču pabeidza ar neitrālu +/- rādītāju 0, proti - Kuruca uz laukuma pavadītajā laikā komandas spēlējušas neizšķirti.

Pirmajā puslaikā "Nets" komanda bija iekrājusi 12 punktu pārsvaru, taču trešajā ceturtdaļā iniciatīvu pārņēma "Knicks", kas veica 11:0 izrāvienu. Ceturtās ceturtdaļas ievadā "Knicks" panāca +6, tomēr turpinājumā līdz beigām cīņa bija punkts punktā.

"Knicks" rindās 29 punktus guva Tims Hārdevejs juniors un tikpat arī Eness Kanters, kurš savā kontā pievienoja arī 10 atlēkušās bumbas. Savukārt līgas debitants Kevins Nokss atzīmējās ar 17 punktiem.

Jau vēstīts, ka Kurucs šonedēļ debitēja NBA, kļūstot par piekto Latvijas basketbolistu, kuram izdevies uzspēlēt šajā līgā, savukārt Porziņģis atlabst no ceļgala savainojuma, kura dēļ laukuma viņš nedosies vismaz līdz nākamā gada sākumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu