Ronaldu kļūst par pirmo futbolistu, kurš guvis 400 vārtus Eiropas Top 5 līgās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/LETA

Itālijas futbola flagmanis Turīnas "Juventus" ar portugāļu superzvaigzni Krištianu Ronaldu sastāvā sestdien zaudēja savus pirmos punktus šīs sezonas A sērijas čempionātā.

"Juventus" futbolisti sestdien savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar "Genoa" komandu.

Turīnas komandai šis mačs sākās veiksmīgi, jo jau 18.minūtē to vadībā izvirzīja tieši Ronaldu, tomēr viesi spēja panākt neizšķirtu, kad 67.minūtē izcēlās Daniels Bessa.

Mājiniekiem šajā mačā piederēja liels pārsvars, taču "Juventus" futbolisti izniekoja vairākas labas vārtu gūšanas iespējas.

Līdz ar to ir pārtrūkusi "Juventus" uzvaru sērija, jo tā iepriekšējās astoņās A sērijas spēlēs bija izcīnījusi tikai panākumus. Tiesa, arī sestdienas neizšķirts tai kopvērtējumā ļauj atrasties drošā vadībā.

Tomēr vērienīgu rekordu šajā mačā sasniedza Ronaldu, kurš kļuva par pirmo futbolistu vēsturē, kuram izdevies gūt 400 vārtus, spēlējot Eiropas piecos vadošajos nacionālajos čempionātos. Portugāles futbolists iepriekš karjerā spēlējis dzimtenē, kā arī Anglijā un Spānijā.

Citā sestdienas A sērijas spēlē zaudējumu piedzīvoja "AS Roma", kas savā laukumā ar 0:2 (0:1) piekāpās SPAL futbolistiem.

A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 25 punkti deviņos mačos, kamēr otrā ar 18 punktiem astoņās spēlēs ir "Napoli", bet pirmo trijnieku ar 16 punktiem noslēdz Milānas "Inter".

Savukārt ceturtā ar 15 punktiem ir Romas "Lazio".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu