Majone izvirzījies KHL rezultatīvāko spēlētāju saraksta līderpozīcijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" itāliešu izcelsmes kanādiešu aizsargs Metjū Majone izvirzījies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīs sezonas rezultatīvāko spēlētāju saraksta līderpozīcijā.

Rīgas "Dinamo" sestdien ar rezultātu 2:1 izbraukumā pārspēja Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz" komandu. Uzvarētāju rindās Majone izcēlās ar 2 rezultatīvām piespēlēm.

27 gadus vecais Majone šosezon 20 spēlēs guvis 6 vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles. Ar 24 punktiem viņš patlaban ir KHL sezonas rezultatīvākais spēlētājs.

Otro vietu ieņem Sanktpēterburgas SKA krievu uzbrucējs Ņikita Gusevs, kurš 18 mačos sakrājis 23 rezultativitātes punktus - 6 vārti un 17 piespēles.

Savukārt trešajā pozīcijā ierindojas Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kura kontā 20 mačos ir 22 punkti - 11 vārti un 11 rezultatīvas piespēles.

Ceturtajā vietā atrodas SKA zviedru aizsargs Patriks Herslijs. Viņš šosezon 17 mačos guvis 9 vārtus un komandas biedriem asistējis 13 reizes, sakrājot 22 punktus.

Rezultatīvāko spēlētāju Top 5 noslēdz Jekaterinburgas "Avtomobilist" kanādiešu uzbrucējs Naidžels Douss. Viņa kontā 20 spēlēs ir 21 punkts (7+14).

Videls patlaban ar 11 precīziem metieniem ir arī līgas labākais vārtu guvējs.

Savukārt Kristaps Sotnieks dala 2./3. vietu bloķēto metienu statistikas ailītē. Rīgas "Dinamo" aizsargs pretinieku mestās ripas 20 mačos apturējis 34 reizes.

Šajā rādītājā līderis ir Maksims Čuinovs no Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" komandas. Viņš 20 spēlēs bloķējis 50 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu