Girgensonam otrais rezultativitātes punkts šosezon NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Bufalo "Sabres" komandas uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 5:1 (1:0, 3:0, 1:1) pārspēja Losandželosas "Kings" komandu, kas piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons ar rezultatīvu piespēli izcēlās otrā perioda pašās beigās, vārtu guvumā asistējot aizsargam Zekam Bogosjanam,

Kopumā šajā mačā Girgensons laukumā pavadīja 17 minūtes un 21 sekundi (3:16 skaitliskajā mazākumā), bloķēja vienu metienu un spēli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

"Sabres" rindās ar trim gūtiem vārtiem izcēlās Džefs Skiners, kuram tas ir piektais "hat-trick" karjerā. Trīs rezultatīvas piespēles nopelnīja Džeks Aikels, bet vārti un divas piespēles Džeisona Pominvila kontā.

35 gadus vecais Pominvils sasniedza karjerā 700 rezultativitātes punktu robežu NHL regulārajā čempionātā, kur viņš aizvadījis 995 mačus.

Savukārt "Kings" sastāvā vienīgos vārtus guva aizsargs Drū Dautijs, bet Losandželosas komanda cieta sesto zaudējumu astoņās spēlēs.

"Sabres" izcīnīja šosezon ceturto uzvaru astoņās spēlēs. Ar astoņiem punktiem Bufalo komanda patlaban ieņem 11. vietu Austrumu konferencē.

24 gadus vecais Girgensons šosezon astoņās spēlēs izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu