Bertāns turpina precīzi uzbrukt no tālās distances NBA mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns šosezon Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpina realizēt tālmetienus ar labu precizitāti.

Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda sestdien izbraukumā ar rezultātu 108:121 (22:22, 28:37, 32:38, 26:24) piekāpās Portlendas "Trail Blazers".

25 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā viņš atzīmējās ar 11 gūtiem punktiem (1/2 divpunktu metienos un 3/6 tālmetienos).

Latvijas basketbolists izcīnīja 4 atlēkušās bumbas, veica 2 rezultatīvas piespēles, bloķēja 1 metienu, pieļāva 1 kļūdu un spēli pabeidza ar -4 lietderības rādītāju.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Demārs Derouzens, 17 iemeta Braiens Forbss, bet pa 12 punktiem pievienoja Rūdijs Gejs un Lamarkuss Oldridžs.

"Trail Blazers" rindās Demjens Lilards guva 29 punktus, bet ar 24 punktiem izcēlās Kristians Džeimss Makolums. 

Sanantonio piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon divos aizvadītajos mačos, savukārt Portlendai šis ir otrais panākums divās spēlēs.

Jau vēstīts, ka Bertāns sezonas pirmajā spēlē guva 9 punktus, trāpot 3 no 4 tālmetieniem.

Līdz ar to Latvijas basketbolists šosezon 2 spēlēs no tālās distances bijis precīzs 6 reizes, izpildot 10 trīspunktu metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu