Kulda un Freibergs rezultatīvi Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: EPA/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Kulda svētdien guva vārtus Čehijas čempionāta spēlē, kamēr aizsargs Ralfs Freibergs atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, viņu pārstāvētajai Zlīnas "PSG Berani" komandai svinot uzvaru.

Zlīnas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēja "Olomouc" vienību.

Kulda, kurš atklāja šī mača rezultātu, laukumā pavadīja 14 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā četras reizes meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un tika pie lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Freibergs 21 minūtē un trīs sekundēs veica divus metienus, bloķēja vienu raidījumu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Kulda šosezon 12 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, kamēr Freibergs tikpat mačos iemetis vienus vārtus un asistējis septiņos rezultatīvos uzbrukumos.

Tāpat uzvaru svētdien svinēja uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) guva virsroku pār Homutovas "Pirāti" vienību.

Bukarts laukumā pavadīja vien piecas minūtes un 47 sekundes, kuru laikā tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Tršinecas vienība neziņo, kāpēc latviešu uzbrucējs neturpināja spēli.

Tikmēr Galviņš uz ledus pabija 18 minūtes un 32 sekundes, šajā laikā palikdams ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šajā sezonā deviņās spēlēs guvis divus vārtus un veici septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr Galviņš septiņos mačos atzīmējies ar vienu precīzu metienu.

Turpretī zaudējumu svētdien cieta aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas viesos ar 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) piekāpās "Mlada Boleslav" hokejistiem.

Cibuļskis laukumā pavadīja 18 minūtes un septiņas sekundes, kurās trīs reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, nopelnīja divas soda minūtes un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Bičevskis 13 minūtēs un 20 sekundēs uzvarēja četros no 11 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Cibuļskis šosezon 12 spēlēs atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Bičevskis tādu pašu punktu bagāžu iekrājis deviņos mačos.

Čehijas čempionāta vadībā ar 26 punktiem 13 spēlēs ir Prāgas "Sparta" un "Mountfield", devīto vietu ar 18 punktiem ieņem "PSG Berani", kamēr uzreiz aiz tās ar 16 punktiem ir "Ocelārži".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu