Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sieviete karjerā
Sieviete karjerā Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Darba lietās visai maz spēsi ietekmēt radušos situāciju, vairāk būsi pakļauts ārējiem apstākļiem. Tevi nenoliedzami pārņems sacensības gars, varbūt vēlēsies kādam pierādīt, ka esi spējīgāks uz daudz ko vairāk!

VĒRSIS Dzīves pelēkā, neinteresantā josla neapšaubāmi beigsies, un tevi gaida spraigi, dinamiski un profesionālajai nākotnei svarīgi notikumi. Noteikti dalies savā pieredzē un uzklausi citu piedzīvoto.

DVĪŅI Nesteidzies ar svarīgu lēmumu pieņemšanu, līgumu parakstīšanu. Ja šodien kaut kas neizdodas, uztver to kā likteņa zīmi, ka esi rīkojies aplami vai pārsteidzīgi. Tevi var pievilt kāds tuvs draugs vai radinieks.

VĒZIS Pārliecinies, ka turi dotos solījumus, spēj pildīt uzņemtās saistības pilnā apjomā. Esi modrāks, kārtojot birokrātiskās nianses, neļauj tajās ieviesties neuzmanības kļūdām. Vakaru velti savām atvasītēm.

LAUVA Garastāvoklis būs lielisks, galvenokārt tādēļ, ka darbā lietas virzīsies vajadzīgajā gultnē, tu lieliski sapratīsies ar augstākstāvošajiem. Lai diena būtu patiesi izdevusies, esi piesardzīgāks pie stūres.

JAUNAVA Brīvajiem zīmes pārstāvjiem iespējamas jaunas romantiskās iepazīšanās. Savukārt precētās Jaunavas rūpēsies par kādu pārsteigumu savai otrajai pusītei. Profesionālajā jomā tev smaidīs veiksme!

SVARI Kāds no kolēģiem var radīs konfliktsituācijas darbā, bet lielākais cietējs šajā starpgadījumā būs viņš pats. Esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem un arī pats pārāk neuzticies mazpazīstamiem cilvēkiem.

SKORPIONS Nav izslēgts, enerģiski meklēsi atbildi, uz kādu jautājumu, bet neredzēsi, ka risinājums ir tepat deguna galā. Vairāk ieklausies uzticamu cilvēku padomos, iespējams, tie tev dos vajadzīgo mājienu.

STRĒLNIEKS Šodien labprāt atmetīsi ar roku svarīgiem darba jautājumiem, jo vēlēsies galveno uzmanību veltīt attiecībām ar mīļoto. Partneris atzinīgi novērtēs tavus pūliņus uzlabot, dažādot kopdzīvi.

MEŽĀZIS Šodien droši vari risināt juridiskas dabas jautājumus, tikties ar biznesa partneriem un paaugstināt profesionālo zināšanu līmeni. Dienas otrajā pusē atrodi laiku, kuru veltīt otrās pusītes vajadzībām.

ŪDENSVĪRS Izvairies no pārsteidzīgiem secinājumiem, esi diplomātiskāks izteicienos. Šodien tev diezgan ātri var zust emocionālais līdzsvars. Centies ar garastāvokļa maiņām netraumēt radus un pats sevi.

ZIVIS Varbūt tev izdosies uzzināt kaut ko interesantu par mīļotā cilvēka pagātni. Neskatoties uz aizraujošajiem jaunumiem, neatstāj novārtā darba lietas. Jo īpaši piesardzīgs esi naudas jautājumos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu