"VEF Kultūras pilī" Mārtiņa Brauna koncertprogramma "Darbi un nedarbi..."

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

"VEF Kultūras pilī" 7. novembrī notiks komponista Mārtiņa Brauna koncertprogramma "Darbi un nedarbi...", informē pasākuma producents Jānis Kļaviņš.

Koncertā kopā ar Braunu uzstāsies dziedātāji Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa, Atis Ieviņš, Ieva Sutugova, Laima Miltiņa, Elīna Čampere, jauniešu koris "Balsis" diriģenta Inta Teterovska vadībā, kā arī mūziķi Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (kontrabass un basģitāra) un Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

"Koncertā skanēs pa skaņdarbam no Mārtiņa Brauna daiļrades visām desmitgadēm vienotā, mūsdienīgā stilistikā, ar vizuālajiem tēliem, kas atgādinās par komponista daudzveidīgo mūziku. Huligāniski, bet ar eleganci," gaidāmo pasākumu aprakstīja Kļaviņš.

Viņš arī norādīja, ka šā gada laikā Brauns saņēmis Triju Zvaigžņu ordeni, komponists kopā ar Latvijas Radio kori un diriģentu Sigvardu Kļavu laidis klajā dziesmu ciklu "Daugava, kā arī iznākusi publicista un rakstnieka Otto Ozola grāmata "Saule. Mārtiņš. Daugava".

Brauns arī piedalījās jūlija sākumā aizvadītajos Dziesmu un Deju svētkos, spēlējot pavadījumu dziesmai "Saule, Pērkons, Daugava", savukārt pašlaik par komponistu top dokumentālā filma, kuru veido režisors Arvīds Krievs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu