Oskars Millers, kurš pirmais pametis “X Faktora” lielo cīņu, atklāj, kam novēl uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Millers
Oskars Millers Foto: Toms Norde/Publicitātes foto

​21. oktobra vakarā "X Faktors" otrās sezonas pirmajā fināla tiešraidē startēja 12 pretendenti no visas Latvijas un pat dalībniece no Baltkrievijas. Visi izpildīja dziesmas, kas stāsta par viņiem pašiem, līdz ar to bija iespēja izbaudīt īpaši aizkustinošu programmu. Šova divi vājākie dalībnieki šoreiz izrādījās Amanda Maržecka no Reiņa Sējāna komandas un Oskars Millers no Aijas Auškāpas komandas. Abi dalībnieki saņēma iespēju izpildīt “glābējdziesmu”, un Intars Busulis lēma, ka šovu nāksies pamest grupas “Rock'n'Berries” solistam Oskaram Milleram. Sarunā ar TVNET viņš pastāstīja, ka neskumst, jo ir ieguvis vērtīgu pieredzi.

“Šis šovs man bija liels pārbaudījums, jo kā solomākslinieks nebiju uzstājies, vienmēr esmu bijis ar grupu “Rock’n’Berries”, kur viens otru uzlādējam ar emocijām, un tad kā zibensnovadītājs sūtu emocijas publikai. Bet šeit biju viens pats un emocijas bija grūtāk nosūtīt publikai. Iespējams, tāpēc bija grūtāk nolasīt manas emocijas, bet es darīju visu maksimāli, cik varēju tajā brīdī.

Jāpatur prātā, ka tas ir šovs un iznākumu nekad nevar paredzēt. No “X Faktora” esmu guvis lielisku pieredzi un nogaršojis to, pēc kā tiecos, un tas manu apetīti pret mūziku ir tikai palielinājis.

Milzīgs paldies manai mentorei Aijai par visiem padomiem, ko viņa man deva. Es uzskatu, ka viņa ir vislabākā no mentoriem, jo patiesi iesaistās visā notiekošajā ne tikai kameras priekšā, bet arī aiz tās, un no viņas es paņemšu visus padomus, ko viņa man deva par emocijām, patiesumu un pirmatnējo skanējumu, ko vēlējās dabūt ārā no manis.

Ceru, ka viņa atnāks uz kādu “Rock’n’Berries” koncertu, jo tur viņa to visu redzēs.

Es novēlu visiem dalībniekiem izturību, bet mans favorīts un draugs, kuram novēlu uzvaru, ir Roberts Memmēns,” atklāja Millers.

Jau nākamajā svētdienā, 28. oktobrī, par uzvaru cīnīsies 11 pretendenti, izpildot Latvijas un pasaules populārākos hitus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu