Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rudens un sieviete
Rudens un sieviete Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nevērtē cilvēkus pēc pirmā iespaida, tas šodien būs maldīgs. Nepalaid garām iespēju gūt papildu peļņu, smelties jaunas zināšanas. Labāk nesāc garas pārrunas ar mājiniekiem, tas tikai novedīs pie strīda.

VĒRSIS Tevi vadīs skaidrs un nenoliedzams aprēķins, padosies praktiski, saimnieciski organizatoriski darbi. Šis ir brīdis, kad vari slēgt līgumus, tikties ar valsts varas pārstāvjiem, uzlabotu attiecības ar priekšniecību.

DVĪŅI Tu šobrīd spīdēsi kā saulīte, būsi jautrs, optimistiski noskaņots un labprāt priecēsi citus. Šis ir zīmīgs brīdis Dvīņiem, kuri strādā izklaides biznesā, ir saistīti ar tirdzniecību vai tūrisma jomu.

VĒZIS Kāda situācija var atkal atkārtoties tavā dzīvē, kas liks beidzot pieņemt svarīgu lēmumu, kuru jau tik ilgu laiku atliki. Šis ir laiks, kad pierādīt, uz ko esi spējīgs. Mājiniekiem būs nepieciešama tava palīdzība.

LAUVA Ja nepieciešams, vari ieguldīt naudu, atvērt savu biznesu vai veidot lietišķa rakstura kontaktus. Galvenais izvairīties no nevajadzīga riska, visu izsvērt ar vēsu un pragmatisku pieeju.

JAUNAVA Vecākiem var būt nepieciešama tava klātbūtne. Analizējot kāda cilvēka rīcību, būsi patīkami pārsteigts, jo viņš sevi apliecinās tikai no labās, nevainojamās puses. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

SVARI Kaut arī mieru neliks personīgās problēmas, tomēr vēlams vairāk uzmanības veltīt darba jautājumu risināšanai! Kāds mājinieks var sagādāt vilšanos, taču tu pratīsi uz to palūkoties ar veselīgu humora izjūtu.

SKORPIONS Ieteicams salīgt mieru ar cilvēkiem, ar kuriem tev pēdējās dienās ir sanākušas kādas domstarpības. Tieši spēja palaist vaļā negācijas šobrīd būs izšķiroša gan darba, gan privātās dzīves panākumos.

STRĒLNIEKS Iespējams, dosies netālā izbraukumā. Tev veidosies laba saikne ar ģimenes locekļiem, attāliem radiniekiem. Labs brīdis, lai plānotu jaunus projektus un veiktu pārrunas ar potenciālajiem partneriem.

MEŽĀZIS Piemērots brīdis ar reklāmu saistītām lietām. Ja vēlies ar kādu izrunāties, atklāt savas jūtas, dari to līdz pēcpusdienai. Tuvinieki var sniegt tev vērtīgus padomus, kā arī morālu atbalstu.

ŪDENSVĪRS Ja kāds tev šodien sāk krist uz nerviem, centies pēc iespējas ātrāk tikt no viņa vaļā vai maini sarunu tematu. Šodien vari apciemot vecākus vai uzaicināt viņus uz vakariņām pie sevis.

ZIVIS Diez vai ir vērts cerēt uz apkārtējo, sevišķi kolēģu palīdzību, paļaujies tikai uz saviem spēkiem, jo tā daudz ātrāk tiksi pie rezultāta. Dienas izskaņā sajutīsies pagalam noskrējies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu