Žans Tods emocionāli izteicies par ciemošanos pie Šūmahera

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
No kreisās: Žans Tods un Mihaēls Šūmahers
No kreisās: Žans Tods un Mihaēls Šūmahers Foto: AP/Scanpix

Informācijas par septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli kopš negadījuma slēpošanas laikā Francijas Alpos ir visai maz. Tomēr ik pa laikam autosporta leģendai pietuvinātas personas publisko informāciju, kas dod norādes uz Šūmahera veselības stāvokli.

Ferrari komandas iepriekšējais vadītājs un pašreizējais Starptautiskās Automobiļu federācijas prezidents Žans Tods atklājis, ka Šūmaheru apciemo vismaz divas reizes mēnesī, ziņo Mirror.co.uk.

Tas gan nenozīmē, ka Tods atklāj detaļas par Šūmahera veselības stāvokli. Par to precīzas informācijas nav kopš 2013.gada decembra, kad Mihaēls Šūmahers guva smagu galvas traumu, slēpojot ar savu tobrīd 14 gadus veco dēlu Miku. Miks, kam šobrīd ir 19 gadu, starp citu, nupat tika kronēts par Formula 3 čempionu.

Par Šūmaheru, kurš šobrīd dzīvo Glandā, Ženēvas ezera krastā, iepriekš kāda "tuvu stāvoša persona" bija izteikusies, ka viņš dažkārt raud, ja tiek novietots pret logu un raugās uz ezera ainavu.

Tods, kavējoties atmiņās, tikmēr izteicies: "Es mīlu Mihaēlu, apciemoju viņa ģimeni, vēlētos, kaut situācija būtu citādāka."

"Ja ļaudis vaicā, kādas ir manas vislabākās atmiņas, es teiktu, ka tā ir Sudzuka 2000.gadā. Toreiz Mihaēls kļuva par pasaules čempionu pēc 21 gada pārtraukuma*," - tā Tods. "Atceros, ka toreiz teicu, ka profesionālā līmenī mūsu attiecības mainīsies. Patiesībā gan nekas nemainījās, jo mums abiem tā patika panākumi, ka pēc šīs uzvaras jau gribējām nākamo."

"Mihaēls, Mišela [Toda draudzene Mišela Jeo] un mans dēls ir trīs mani dārgumi," - izteicies Tods.

*Kļuva par pasaules čempionu Ferrari komandas sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu