Viesu stils, ierodoties uz Rīgas Krievu teātra jubilejas svinībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. oktobrī Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra telpās notika grandiozs pasākums “Ļubļu! + teātris”. Svinībām bija divi iemesli: Rīgas Krievu teātra 135 gadu un Latvijā vienīgā sieviešu nedēļas žurnāla krievu valodā “Ļubļu!” 20 gadu jubileja.

Rīgas Krievu teātris oktobra sākumā atklāja sezonu ar izrādes “Mana skaistā lēdija” pirmizrādi slavenās režisores Allas Sigalovas (Maskava) režijā, tā tapusi pēc Džordža Bernarda Šova populārās lugas “Pigmalions” motīviem. Tas, ka pasākums “Ļubļu!” + teātris” notika tieši šīs pirmizrādes dienā, nav nejaušība, jo žurnāls jau 20 gadus lasītājām stāsta par mīlestību, skaistumu, attiecībām starp vīrieti un sievieti – par visu, par ko vēsta izrādes galvenā sižetiskā līnija.

Svinības sākās jau pie ieejas teātrī un turpinājās abās tā hallēs divos stāvos. Divas stundas pirms izrādes sākuma viesus sagaidīja jubilāri – žurnāla un teātra darbinieki, kā arī izklaidēja uzaicinātie meistari – ziedu meitenes un dziedātāji, mākslinieki un parfimēri, cepurīšu dizaineri un mūziķi. Vakara viesi kopā ar floristiem no “One Bouquet” veidoja skaistus ziedu rotājumus, māksliniece Vera Bondare zīmēja ātrus portretus franču stilā, ateljē “Hadson Garderobe” dizaineres Nadežda Ignatāne un Anna Oseledjko rotāja viesus ar cepurēm, bet fotogrāfs Aleksandrs Maļinovskis improvizētā “Retro fotosalonā” iemūžināja viņus fotogrāfijās piemiņai.

Par vakara atmosfēru un muzikālo fonu rūpējās pasākuma vadītājs Aigars Magons, dziedātāja Ineta Rudzīte un pianists Edgars Jass.

Pasākumu apmeklēja Rīgas vicemērs Andris Ameriks ar kundzi, “Porsche” Latvija direktore Anete Bilzēna ar dzīvesbiedru, Rīgas balles patronese, dziedātāja Natālija Tumševica – Ērgle ar dzīvesbiedru un citi ievērojami cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu