"Ventspils" piesaista iepriekš "Knicks" sistēmā pabijušo Dramē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Usmans Dramē
Usmans Dramē Foto: quinnipiacbobcats.com

Basketbola klubs "Ventspils" noslēdzis pārbaudes laika līgumu ar iepriekš Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas "Knicks" sistēmā esošo centru Usmanu Dramē.

Pašlaik 26 gadus vecais basketbolists komandai pievienojies uz pārbaudes laiku līdz vienam mēnesim. Tam noslēdzoties, abas puses līgumu varēs pagarināt līdz sezonas beigām.

Dramē ir dzimis Gvinejā, bet viņš ir ASV pilsonis. Viņš pagājušajā sezonā neilgu laiku spēlēja NBA komandas "Knicks", kuru pārstāv Kristaps Porziņģis, fārmklubā Vestčesteras "Knicks".

Aizvadītajā sezonā viņš "Knicks" fārmklubā nospēlēja piecus mačus, laukumā vidēji pavadot desmit minūtes. Dramē izcēlās ar vidēji trīs punktiem un 2,2 atlēkušajām bumbām spēlē.

Basketbolists profesionālo karjeru pēc studijām "Quinnipiac" universitātē, kur viņš pārstāvēja "Bobcats" vienību, sāka 2015.gadā, pievienojoties Spānijas vienībai Badalonas "Divina Seguros Joventut", bet pēc tam nākamajā sezonā nokļuva Turcijas vienībā "Samsunspor DSI". Aizvadīto sezonu viņš iesāka Izraēlā, kur pārstāvēja "Ironi Nahariya", bet to pabeidza "Knicks" fārmklubā.

Šobrīd "Ventspils" sastāvā trūkst centra pozīcijas spēlētāju, jo Ronalds Zaķis un Lauris Blaus ir iedzīvojušies traumās, kas liedz doties laukumā. Lai gan abi ir atgriezušies treniņu zālē un aizvada treniņus ar komandu, tomēr vēl nav palīgi basketbola laukumā spēlēs.

Dramē jau ieradies Ventspilī, turklāt aizvadījis treniņus ar komandu. Paredzams, ka viņš Latvijas vienības rindās debitēs otrdienas Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas spēlē pret Turcijas klubu Bandirmas "Banvit".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu