Hērns apvaino Vailderu: Man ir apnikuši šie idioti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edijs Hērns un Deontejs Vailders
Edijs Hērns un Deontejs Vailders Foto: Reuters/AFP/LETA/TVNET kolāža

Britu promoters Edijs Hērns, kurš pārstāv pasaules čempionu boksā smagsvaru kategorijā Entoniju Džošua no Lielbritānijas, veltījis skarbus vārtus ASV bokserim Deontejam Vailderam.

Džošua pirms mēneša Vemblija stadionā Londonā aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē aizstāvēja pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās, pārspējot Aleksandru Povetkinu no Krievijas.

Nākamgad 13. aprīlī turpat Vemblija stadionā Džošua paredzēta nākamā cīņa, taču pretinieks vēl nav zināms. Jau ilgāku laiku Vailders, kurš ir pasaules čempions WBC versijā, cenšas uz cīņu izaicināt Džošua.

Hērns uzskata, ka Vailders šobrīd izmanto Džošua vārdu, lai celtu sev atpazīstamību pasaulē.

"Man līdz riebumam apnikuši idioti, kuri domā, ka vēlas cīņu. Cik stulbam jābūt, lai domātu, ka Deontejs Vailders vēlas šo cīņu," intervijā "YouTube" kanālā "iFL TV" sacīja Hērns.

"Var iet pa ielu jebkurā pasaules pilsētā un pavaicāt - kas ir Deontejs Vailders? Nevienam nav ne jausmas," uzskata Džošua menedžeris.

"Neiznieko mūsu laiku. Neizmanto Džošua vārdu, lai uzlabotu savu profilu un vairotu sev publicitāti. Dodiet man kādu, kurš patiesi vēlas cīnīties pret Džošua, nevis tikai runāt par to," teica Hērns.

Tāpat menedžeris Vailderu nosauca par idiotu, jo ASV bokseris vēloties saņemt 60% no kopējā honorāra par cīņu pret Džošua.

Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Tiesa, pats Džošua uzreiz pēc uzvaras pret Povetkinu atzina, ka viņš nākamo cīņu gribētu aizvadīt tieši pret Vailderu.

Pašlaik 28 gadus vecais Džošua duelī pret Povetkinu guva 22. uzvaru karjerā (21. nokauts), turpinot cīnīties bez zaudējumiem. 

Savukārt 32 gadus vecā Vaildera kontā ir 40 uzvaras (39 nokauti), sakāvi viņš vēl ne reizi nav piedzīvojis.

Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders Foto: Reuters/LETA

Vailders 1. decembrī Losandželosā centīsies aizstāvēt pasaules čempiona titulu WBC versijā, cīnoties pret Lielbritānijas bokseri Taisonu Fjūriju.

30 gadus vecais Fjūrijs izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Arī viņš karjerā nav cietis nevienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu