Imantā aizturēts nesen no cietuma iznācis laupītājs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Rīgā, Imantā, Valsts policija (VP) par laupīšanu aizturējusi nesen no cietuma iznākušu vīrieti, aģentūru LETA informēja VP.

Pagājušajā svētdienā policijā tika saņemta informācija par tikko izdarītu laupīšanu Imantā, nodarot miesas bojājumus kādam vīrietim. Cietušais bija gājis pa ielu, kad viņam pienācis klāt nepazīstams vīrietis, kurš paprasījis cigaretes. Cietušais bijis atsaucīgs, taču garāmgājējs tā vietā, lai pateiktos, pēkšņi iesitis vīrietim un izrāvis viņam no rokām maku.

Apskatot maka saturu un konstatējot, ka tajā skaidras naudas nav, ļaundaris pieprasījis vīrietim no kabatām izvilkt visu, kas vērtīgs. Cietušais apgalvojis, ka kabatās nekā nav, taču ļaundaris viņam nenoticējis, vēl pāris reizes iesitis un nolaupījis mobilo telefonu, pēc kā pametis notikuma vietu.

Likumsargi nekavējoties sāka vainīgās personas meklēšanu tuvākajā apkārtnē un drīz vien aizturēja aizdomās turēto vīrieti.

1987.gadā dzimušais aizturētais jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem. Turklāt vīrietis nesen atbrīvots no ieslodzījuma vietas.

Policisti no ļaundara atguva mobilo telefonu un atdeva to īpašniekam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu