Maksātnespējas kontroles dienesta vadītājas amatā uz noteiktu laiku apstiprina Baibu Bangu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maksātnespējas kontroles dienesta direktores pienākumu izpildītāja Baiba Banga
Maksātnespējas kontroles dienesta direktores pienākumu izpildītāja Baiba Banga Foto: Paula Čurkste/LETA

Līdzšinējai Maksātnespējas kontroles dienesta (MKD) vadītājai Inesei Šteinai atrodoties ilgstošā prombūtnē, valdība šodien dienesta direktores amatā uz noteiktu laiku iecēla viņas vietnieci Baibu Bangu.

Prombūtnē esošā Šteina amatā tika iecelta amatā pagājušā gada 20.martā, savukārt kopš šī gada 21.augusta viņas pienākumus pilda Banga.

Rīkojumā projektā norādīts, ka Banga tiek iecelta MKD vadītājas amatā tikai uz Šteinas prombūtnes laiku. Banga Maksātnespējas kontroles dienestā strādā kopš 2006.gada un jau agrāk īslaicīgi ir pildījusi vadītājas pienākumus.

MKD aģentūrai LETA norādīja, ka Banga paudusi pateicību par izrādīto uzticību un apliecinājusi, ka MKD stratēģija palikšot nemainīga, tostarp, turpinot uzsāktās reformas maksātnespējas procesu efektivitātes nodrošināšanā un maksātnespējas administratoru profesionālās reputācijas celšanā.

Dienestā aģentūrai LETA norādīja, ka informācija par cilvēku, kas ieņems Bangas pašreizējo amatu, būs pieejama pēc 1.novembra.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka Šteinas prombūtne saistīta ar bērna gaidībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu