Nurmagomedovs: Cīņa pret Meivezeru "Lužņiku" stadionā uzstādītu jaunu pasaules rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs un Floids Meivezers
Habibs Nurmagomedovs un Floids Meivezers Foto: Sputnik/Reuters/ScanPix; TVNET kolāža

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs kaļ plānus cīņai ar divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu Floidu Meivezeru. Viņš gribētu dueli aizvadīt leģendārajā "Lužņiku" stadionā Maskavā. 

Abi cīņas sporta pārstāvji izteikuši vēlmi aizvadīt boksa cīņu. Nurmagomedovs cer, ka tā notiks "Lužņiku" stadionā, kas futbola spēlē spēj uzņemt 89 000 skatītāju. 

"Tikos ar Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretāru Umaru Kremļovu. Apspriedām cīņu ar Meivezeru. Gribam, lai cīņa notiktu leģendārajā "Lužņiku" stadionā Maskavā. Esmu drošs, ka savāktu 100 tūkstošu skatītāju un sasniegtu pasaules rekordu pēc pārdotiem tiešraides abonementiem," savā "Instagarm" profilā raksta Nurmagomedovs. "Bet pats galvenais, ka ringa stūrī būtu mans tēvs, uz Maskavu vīza nav nepieciešama."

Iepriekš tenku portālam TMZ Meivezers izteicās, ka grasās aizvadīt cīņu ar Nurmagomedovu un pēc tam vēlreiz tikties ar skandalozo īru Konoru Makgregoru. Meivezera motivācija šīm cīņām esot nauda un sagādāt izklaidi līdzjutējiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу?? #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Uz Makgregora un Nurmagomedova cīņu 6. oktobrī Lasvegasā ASV teritorijā vien tika pārdoti 2,4 miljoni tiešraides abonementu. 

"Man ir jautājums maniem līdzjutējiem: jūs man ticat? Vai arī uzskatāt, ka viņš mani boksa cīņā pārspēs?" jautāja Nurmagomedovs. 

Savulaik gan UFC organizācijas vadītājs Dana Vaits norādīja, ka neļaus saviem cīkstoņiem boksa ringā tikties ar bokseriem, jo tas kropļojot MMA. Cīņa starp Meivezeru un Makgregoru bija izņēmums. 

41 gadu vecais Meivezers izcīnījis uzvaras visās 50 cīņās profesionālajā boksā, kamēr Nurmagomedovs palicis nepārspēts visās 27 cīņās MMA karjerā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu