Grifins gūst 50 punktus; "Pistons" turpina uzvaru sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bleiks Grifins (no labās) un Džoels Embīds
Bleiks Grifins (no labās) un Džoels Embīds Foto: Reuters/LETA

Detroitas "Pistons" komandas spēka uzbrucējs Bleiks Grifins otrdien guva 50 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kaldinot savas komandas uzvaru un palīdzot jauno sezonu turpināt bez zaudējumiem. 

"Pistons" basketbolisti savā laukumā ar 133:132 pagarinājumā pieveica Filadelfijas "76ers" komandu. 

Tieši Grifins kļuva par mača galveno varoni. 1,8 sekundes pirms papildlaika beigām viņš realizēja divpunktu metienu caurgājienā, turklāt pret "Pistons" spēlētāju tika pārkāpti noteikumi. Viņš iemeta soda metienu un izvirzīja savu vienību vadībā. Džoela Embīda pēdējo sekunžu tālmetiens lidoja grozam garām. 

Bez 50 gūtajiem punktiem, kas ir Grifina karjeras rekords, viņš savāca arī 14 atlēkušās bumbas un veica sešas rezultatīvas piespēles. 

Vēl uzvarētāju labā 23 punktus guva Redžijs Džeksons, bet 14 punktus pievienoja un 16 bumbas zem groziem savāca Andrē Dramonds. 

"76ers" rindās 33 punkti, 11 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles Embīdam. Par trim punktiem mazāk iemeta Džonatans Rediks. 

"Pēdējo divu vai trīs gadu laikā par sevi esmu dzirdējis to, cik slikts es esmu," aģentūra "Associated Press" citē Grifina teikto. "Šī mums ir liela uzvara, un jāturpina iesāktais. Tā bija tikai trešā spēle, un nu jāpārslēdzas uz ceturto."

Citā mačā Ņūorleānas "Pelicans" savā laukumā ar rezultātu 116:109 pārspēja Losandželosas "Clippers". Uzvarētājiem ar gūtiem 34 punktiem izcēlās Entonijs Deviss. 

Vēl vienā mačā Denveras "Nuggets" savu līdzjutēju klātbūtnē ar 126:112 apspēlēja Sakramento "Kings".

"Nuggets" komanda četrās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras un ir viena no piecām vienībām, kas šosezon turpina cīnīties bez zaudējumiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu