Kurucs izlaidīs nākamo NBA spēli?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Rodions Kurucs savainojuma dēļ nevarēs piedalīties nākamajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, bet Bruklinas "Nets" sastāvā atgriezīsies viņa konkurents Rondijs Holiss-Džefersons. 

20 gadus vecais Kurucs iepriekšējā spēlē iedzīvojās potītes savainojumā. Viņš pats un galvenais treneris Kevins Atkinsons izteicās, ka trauma nav nopietna. Tomēr medicīniskajās pārbaudēs konstatēts sastiepums, kas liegs viņam dalību spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers", vēsta portāls "netsdaily.com". 

Kuruca atgriešanās ierindā tiek prognozēta tuvākajā laikā. 

Tikmēr pirmo maču šosezon pret "Cavaliers" aizvadīs Holiss-Džefersons, pēc kura atgriešanās komandā tika paredzēts, ka samazināsies Kuruca minūtes laukumā. 

Iepriekšējā sezonā Holiss-Džefersons vidēji spēlē guva 13,9 punktus un savāca 6,8 atlēkušās bumbas zem groziem. Gan latvietis, gan Holiss-Džefersons spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā. 

Tāpat "Nets" sastāvā pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezīsies saspēles vadītājs Šabazs Napjērs, bet traumu dēļ mačs pret "Cavaliers" būs jāizlaiž Treveonam Grehemam un Demāram Kerolam. 

Kurucs NBA debitēja negaidīti veiksmīgi. Viņš trijos mačos vidēji guvis 8,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas.

Spēle ar "Cavaliers" komandu "Nets" basketbolistiem paredzēta naktī uz ceturtdienu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu