Noklausies Kristīnes Prauliņas jauno četru dziesmu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne Prauliņa ar grupu
Kristīne Prauliņa ar grupu Foto: publicitātes

24. oktobrī digitāli klajā nācis latviešu džeza mūzikas dziedātājas Kristīnes Prauliņas jaunais četru dziesmu EP "A Warmer October".

“A Warmer October” ir mākslinieces ilgi lolota sapņa par savu oriģinālmūziku pirmais pieturpunkts. Tas ir EP, jeb minialbums ar četrām dziesmām, kas tapušas aptuveni pēdējā pusgada laikā, Kristīnei sadarbojoties ar īpaši izmeklētiem Latvijas mūziķiem, jeb kā viņa pati saka, "supersastāvu" - Tomu Mikālu pie klavierēm, Jāni Kalniņu pie ģitāras, Valteru Sprūdžu pie basa un Kasparu Kurdeko pie bungām.

Visi dziesmu teksti un melodijas ir Kristīnes Prauliņas radīti, savukārt aranžijas sastāvs ir izstrādāts kopīgi.

Noklausies EP.

"Man mūzika ir kaut kas dzīvs, kustības pilns un kustinošs, tā sapurina, tā apmīļo un tā atkal un atkal dod mūžības perspektīvu, mīlu būt tās tuvumā, tāpēc esmu pateicīga, ka šī jaunā mūzika man dod šādu iespēju pilnīgi jaunā līmenī, grimstu jaunos dziļumos. Šīs dziesmas ir mans stāsts, mans redzējums, manas ilgas un mans prieks, tas, kas es šobrīd esmu. Tam nav jābūt perfektam, nav nevienam jāizpatīk, man galvenais ir būt patiesai pret sevi šeit un tagad," tā mirkli pirms albuma iznākšanas saka pati Kristīne.

Albums tapa ierakstīts jūlija karstumā mazā mājiņā Kāla ezera krastā, vietā, kura Kristīnei ir ļoti mīļa jau no pavisam agras bērnības. Taču jau pavasarī tiek plānots izdot singlu latviešu valodā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu