Baldzēns: Sociālie partneri un šī valdība kopīgi paveikuši nozīmīgu darbu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs Egils Baldzēns
Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs Egils Baldzēns Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK), Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) un valdība kopīgi paveikusi nozīmīgu darbu, trešdien sociālo partneru un valdības veidotās Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes (NTSP) sēdē uzsvēra LBAS vadītājs Egils Baldzēns.

Trešdien notiekošajā NTSP sēdē Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) informēja par viņa vadītās valdības paveikto.

Sēdes laikā Baldzēns pauda atzinīgus vārdus par sadarbību ar valdību, piebilstot, ka sociālo partneru diskusijas ar valdību bijušas smagas, tomēr pusēm vienmēr izdevies nonākt pie kopsaucēja un rezultātiem.

"Sociālie partneri bija stabili partneri un atbalstīja valdību grūtos brīžos. NTSP lēmumi ir nozīmīgi, jo tie tika pieņemti vienprātībā," pauda LBAS vadītājs.

Arī LDDK pauda atzinīgus vārdus par sadarbību ar Kučinska vadīto valdību. LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs uzsvēra, ka sociālo partneru un valdības kopīgais darbs ir veicinājis Latvijas tautsaimniecības izaugsmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu