Romā pirms UEFA Čempionu līgas spēles sadurts CSKA līdzjutējs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Futbola kluba Maskavas CSKA līdzjutēji
Futbola kluba Maskavas CSKA līdzjutēji Foto: EPA/LETA

Otrdien Romā pirms UEFA Čempionu līgas spēles sadurts viens Krievijas futbola kluba Maskavas CSKA līdzjutējs un vēl divi guvuši ievainojumus, vēsta Itālijas mediji.

Itālijas klubs "AS Roma" otrdien UEFA Čempionu līgas G apakšgrupas spēlē mājās ar rezultātu 3:0 apspēlēja CSKA.

Pirms mača pie Romas olimpiskā stadiona izcēlās abu komandu līdzjutēju sadursmes, kuras ar ūdens lielgabaliem centās apturēt Itālijas policija. Kā ziņo Itālijas mediji, konflikta laikā sadurts viens no CSKA līdzjutējiem.

Vēl pirms tam aptuveni 20 CSKA fani guva dažāda veida savainojumus negadījumā, kurā pēkšņi paātrināti sāka darboties dzelzceļa stacijas eskalators.

Romas glābšanas dienesta vadītājs Džampjēro Boskaino aģentūrai ANSA attiecās nosaukt negadījuma cēloni, taču kā viena no versijām tiek minēta, ka to salauzuši paši CSKA līdzjutēji, kuri lēkājuši pa eskalatoru.

CSKA un "AS Roma" karstasinīgākie fani jau iepriekš ir iesaistījušies savstarpējos konfliktos, piemēram, 2014./2015. gada sezonā vienā no sadursmēm cieta 19 personas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu